Επέστρεψε η Εθνική από τον Καναδά: «Υπάρχει ταλέντο και ποιότητα»

Επέστρεψε η Εθνική από τον Καναδά: «Υπάρχει ταλέντο και ποιότητα»

Επέστρεψε η Εθνική από τον Καναδά: «Υπάρχει ταλέντο και ποιότητα»

bet365

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας επέστρεψε στη βάση της χωρίς την πολυπόθητη πρόκριση στο Τόκιο, αλλά με τις αποσκευές γεμάτες από παραστάσεις και εμπειρίες.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν χρειάστηκε να περάσει τον Ατλαντικό καθώς μετέβη απευθείας στις ΗΠΑ, ενώ με προορισμό την Αμερική ταξίδεψε και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Τα υπόλοιπα μέλη της «γαλανόλευκης» αποστολής επέστρεψαν ύστερα από «Οδύσσεια» 25 ωρών από τον Καναδά, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, άμεσο συνεργάτη του Αμερικανού προπονητή να λέει στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Πιτίνο γιατί ήταν μια τεράστια εμπειρία να είμαστε μαζί του. Μάθαμε πάρα πολλά πράγματα», ενώ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης υπογράμμισε:

«Τα περισσότερα από τα παιδιά της Εθνικής ήταν και στα παράθυρα. Έχουμε δείξει και εκεί μια καλή πορεία. Η Εθνική έχει ταλέντο και ποιότητα και όλα στο μέλλον θα είναι καλύτερα». Από τη πλευρά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης, σχολίασε: «Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια αλλά δεν ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Παίξαμε όμορφο μπάσκετ σε γενικές γραμμές και σε διάστημα 2-3 εβδομάδων προσπαθήσαμε να αναπτύξουμε μια χημεία και έναν νέο τρόπο παιχνιδιού».

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα