Ομπράντοβιτς: Η ιστορική χειραψία που... ενώνει Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα! (pics)

Ομπράντοβιτς: Η ιστορική χειραψία που... ενώνει Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα! (pics)

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέλαβε και επισήμως καθήκοντα προπονητή στην Παρτίζαν και κατά τη διάρκεια του Προολυμπιακού τουρνουά στο Βελιγράδι, χαιρέτησε τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς σε μια ιστορική στιγμή, όπως την αποκαλούν οι συμπατριώτες του!

«Η στιγμή που όλοι περίμεναν για πολλά χρόνια...» είναι ο τίτλος της σερβικής εφημερίδας Informer όσον αφορά τη φωτογραφία που απαθανατίζει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να χαιρετά τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς στο περιθώριο του Προολυμπιακού τουρνουά στο Βελιγράδι!

Ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της EuroLeague γύρισε φέτος στην Παρτίζαν για πρώτη φορά έπειτα από τρεις δεκαετίες με στόχο την επιστροφή των «ασπρόμαυρων» στο top επίπεδο, όπως επιβεβαιώνει η απόκτηση του Κέβιν Πάντερ με συμβόλαιο δυο ετών για 2.5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ομπράντοβιτς, λοιπόν παρακολούθησε το απόγευμα του Σαββάτου 3/7 τους ημιτελικούς του Προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στο «Aleksandar Nikolic Hall», εκεί όπου η Ιταλία και η Σερβία θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό διεκδικώντας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο γήπεδο βρέθηκε επίσης ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο προπονητής του... μισητού Ερυθρού Αστέρα.

Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν θερμό χαιρετισμό και είχαν σύντομη συνομιλία πριν επιστρέψουν στις θέσεις τους.

ζοτς

ζοτς 2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα