Δεν «κατεβαίνει» η Σενεγάλη στο Προολυμπιακό, απευθείας πρόκριση για Ιταλία και Πουέρτο Ρίκο!

Γιώργος Κούβαρης
Δεν «κατεβαίνει» η Σενεγάλη στο Προολυμπιακό, απευθείας πρόκριση για Ιταλία και Πουέρτο Ρίκο!

bet365

Λόγω κρουσμάτων Covid-19 η εθνική ομάδα της Σενεγάλης δεν θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγράδιου, με αποτέλεσμα να χάσει το δικαίωμα να διεκδικήσει τη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η ομοσπονδία της Σενεγάλης ανακοίνωσε ότι υπάρχουν τέσσερα κρούσματα Covid-19, όπερ και σημαίνει ότι δεν μπορεί η ομάδα να «κατέβει» στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου! Αυτό σημαίνει ότι χάνει το δικαίωμα να διεκδικήσει τη πρόκριση στο Τόκιο και την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν απευθείας η Ιταλία και το Πουέρτο Ρίκο!

Βέβαια οι δύο ομάδες θα δώσουν κανονικά το μεταξύ τους παιχνίδι για την 1η και την 2η θέση του ομίλου καθώς θα πρέπει στη συνέχεια να δώσουν το «χιαστί» ματς του ημιτελικού με τον άλλο όμιλο στο Βελιγράδι, τον οποίο απαρτίζουν η Σερβία, οι Φιλιππίνες και η Δομινικανή Δημοκρατία.

Στην σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Σενεγάλης, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η αποστολή της ομάδας έχει «κολλήσει» στο Βερολίνο καθώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει άδεια για να «πετάξει» με προορισμό το Ντακάρ. Και αυτό λόγω διότι στην Γερμανία απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε μετακίνηση με άτομα που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Πλέον η Ομοσπονδία είναι σε ανοικτή γραμμή με τον υπουργό Αθλητισμού και τον πρέσβη της Σενεγάλης στο Βερολίνο ώστε να βρεθεί η λύση και η ομάδα να επιστρέψει στη βάση της.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥA NEWS FEED