Πιτίνο: «Αν πετύχουμε, οι φίλαθλοι θα ερωτευτούν την ομάδα»

Πιτίνο: «Αν πετύχουμε, οι φίλαθλοι θα ερωτευτούν την ομάδα»

Πιτίνο: «Αν πετύχουμε, οι φίλαθλοι θα ερωτευτούν την ομάδα»

bet365

Ο Ρικ Πιτίνο ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, την πρόκριση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για τους στόχους της Ελλάδας στο τουρνουά του Καναδά.

Στα μάτια του Νικς Νερς, προπονητή του Καναδά, ο Ρικ Πιτίνο φαντάζει ως θρύλος. Οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν για πρώτη φορά στις καριέρες τους, στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά της Βικτόρια.

«Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το ποδόσφαιρο έρχεται πρώτο. Όχι στην Ελλάδα. Το μπάσκετ είναι κοντά (στο ποδόσφαιρο). Είναι εξαιρετικά σημαντικό στο οικοδόμημα των σπορ», εξήγησε ο Πιτίνο με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA.

Και συνέχισε: «Είναι μία νέα, γεμάτη ενέργεια ομάδα, την οποία οι φίλαθλοι θα ερωτευτούν αν πετύχει τον σκοπό της. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το τουρνουά, είναι μία τεράστια πρόκληση».

Όσο για τον Νικ Νερς; «Είναι μία τεράστια ευκαιρία για εμάς. Οπως είναι για όλους εδώ. Υπάρχει ένα μεγάλο βραβείο στο τέλος: Πας απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα