Πιτίνο: «Θα είναι διασκεδαστικό, πάμε Ελλάδα»! (pic)

Πιτίνο: «Θα είναι διασκεδαστικό, πάμε Ελλάδα»! (pic)

Πιτίνο: «Θα είναι διασκεδαστικό, πάμε Ελλάδα»! (pic)

bet365

Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί για τη Βικτόρια του Καναδά ενόψει της συμμετοχής της στο Προολυμπιακό τουρνουά και ο Ρικ Πιτίνο εξήγησε πως οι Έλληνες διεθνείς έδωσαν ό,τι είχαν στην προετοιμασία!

Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της την υπέρτατη πρόκληση στη Βικτόρια, εκεί που καλείται να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ξεπερνώντας προβλήματα, απουσίες και... αναποδιές που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Ρικ Πιτίνο τα είχε υπολογίσει διαφορετικά. Είχε στηρίξει όλη την ιδέα του πάνω στον Βασίλη Σπανούλη. Περίμενε την πολύτιμη συμβολή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ενδεχομένως και το θαύμα της συμμετοχής ενός ακόμη Αντετοκούνμπο, εκτός από τον Κώστα.

Πλέον η Εθνική αναχωρεί για τον Καναδά με επτά απουσίες για πολλούς και διάφορους λόγους ενώ ο Αμερικανός Hall of Famer αναφέρθηκε στην αλλαγή πλάνων και έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας:

«Άρχισα με παίκτες με τεράστια εμπειρία και μυθικό ταλέντο. Πλέον φεύγουμε για τον Καναδά ως μια εντελώς διαφορετική ομάδα, νεανική και γεμάτη ενέργεια. Με σπουδαίους τύπους που μου έχουν δώσει ό,τι έχουν! Θα είναι διασκεδαστικό. Πάμε Ελλάδα»!

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥA NEWS FEED