Εθνική Ανδρών: Η 12άδα για το Προολυμπιακό, «κόπηκε» ο Λούντζης

Εθνική Ανδρών: Η 12άδα για το Προολυμπιακό, «κόπηκε» ο Λούντζης

Νίκος Καρφής
Εθνική Ανδρών: Η 12άδα για το Προολυμπιακό, «κόπηκε» ο Λούντζης

bet365

Την 12άδα της Εθνικής στο Προολυμπιακό ανακοίνωσε η ΕΟΚ, με τον Μιχάλη Λούντζη να είναι ο τελευταίος που «κόπηκε» από την αποστολή.

Γνωστοί έγιναν οι 12 παίκτες της Εθνικής που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ο Μιχάλης Λούντζης είναι ο τελευταίος παίκτης που έμεινε εκτός αποστολής. Νωρίτερα είχαν... κοπεί οι Χουγκάζ, Μποχωρίδης, Αθηναίου και Μουράτος.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έχει σταθεί άτυχη και στο θέμα των τραυματισμών, με τον Γιώργο Πρίντεζη να μένει εκτός λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, τον Βασίλη Σπανούλη με θέμα στη γάμπα και τον Ιωάννη Παπαπέτρου να ταλαιπωρείται με πρόβλημα στο γόνατο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο Μιχάλης Λούντζης είναι ο τελευταίος παίκτης που έμεινε εκτός αποστολής για το ταξίδι στον Καναδά. Οι 12 παίκτες που θα ταξιδέψουν με την Εθνική Ανδρών στην Βικτώρια για το Προολυμπιακό Τουρνουά είναι οι: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βασίλης Καββαδάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα