Εθνική: Τρέχει να... προλάβει ο Σπανούλης το Προολυμπιακό

Εθνική: Τρέχει να... προλάβει ο Σπανούλης το Προολυμπιακό

Εθνική: Τρέχει να... προλάβει ο Σπανούλης το Προολυμπιακό

bet365

Οι ενοχλήσεις στη γάμπα δεν έχουν αφήσει τον Βασίλη Σπανούλη, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην Εθνική για την συμμετοχή του στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια.

Όλα τα είχε η Εθνική ομάδα και ο Ρικ Πιτίνο ενόψει του Προολυμπιακού στον Καναδά, το πρόβλημα με τον Βασίλη Σπανούλη έλειπε!

Μετά τους Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου και Γιώργο Πρίντεζη οι οποίοι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για την Βικτόρια, σήμανε συναγερμός και για τον Βασίλη Σπανούλη!

Αν και η Εθνική είχε ρεπό την Δευτέρα (21/6) μετά το τουρνουά «Ακρόπολις», ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήγε μόνος του να προπονηθεί ωστόσο ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στην γάμπα! Το γεγονός αυτό προκάλεσε έκδηλη ανησυχία στις τάξεις της Εθνικής, καθώς υπάρχουν λίγα 24ωρα μέχρι την αναχώρηση για τον Καναδά και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο Σπανούλης θα καταφέρει να δώσει το «παρών».

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και τα πάντα θα φανούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Η αποστολή αναχωρεί την ερχόμενη Παρασκευή (25/6) για την Βικτόρια, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον 39χρονο γκαρντ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥA NEWS FEED