Ζήσης: «Παράδειγμα προς μίμηση Βασιλόπουλος-Μαργαρίτης, έχει όλα τα φόντα ο Κόνιαρης»

Κάτια Πετροπούλου
Ζήσης: «Παράδειγμα προς μίμηση Βασιλόπουλος-Μαργαρίτης, έχει όλα τα φόντα ο Κόνιαρης»

bet365

Ο Νίκος Ζήσης τόνισε πως οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Βαγγέλης Μαργαρίτης αξίζει να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ενώ ξεχώρισε τον Αντώνη Κόνιαρη από τη νέα γενιά.

Ο Έλληνας γκαρντ είπε μετά την νίκη της Ελλάδας επί της Γερμανίας στην κάμερα της ΕΡΤ2: «Ο Παναγιώτης είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση, έχει περάσει πολλά και του αξίζει μια θέση στο Παγκόσμιο, κι ας μην είμαι ο αρμόδιος γι' αυτό. Όποιος δουλεύει σκληρά, ανταμείβεται. Σωματικά είναι λες κι είναι 25. Φτου φτου! Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον Μαργαρίτη, που μέχρι τα 30 του έπαιζε στην Α2. Είναι κι αυτός παράδειγμα προς μίμηση».

Όσο για το μέλλον της Εθνικής και τους επόμενους... Ζήσηδες, πρόσθεσε: «Ας μην πούμε ποιοι θα γίνουν οι επόμενοι Ζήσηδες. Τον Κόνιαρη τον θυμάμαι από ένα τουρνουά στο Μπαϊρόιτ πριν από ενάμιση χρόνο, τότε τον είδα για πρώτη φορά, κι ας είχαμε μια αψιμαχία, θα τη θυμάται, όπως κι εγώ. Είναι ένας παίκτης με μεγάλα φόντα. Αλλά εδώ μιλάμε για 30 παιδιά στα παράθυρα, λέει πολλά, χαίρομαι για όλους! Δεν υπάρχει αντάλλαγμα όταν εκπροσωπείς την χώρα σου, είναι η κορυφαία τιμή για έναν αθλητή».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα