Τζόρτζεβιτς: «Δεν βλέπω τον λόγο που κάποιος αρνείται την Εθνική»!

Τζόρτζεβιτς: «Δεν βλέπω τον λόγο που κάποιος αρνείται την Εθνική»!

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν θα ενισχύσει την εθνική Σερβίας στον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς... απασφάλισε!

Η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Σερβίας για τις αναμετρήσεις με την Ελλάδα στο Ηράκλειο (13/9) και την Εσθονία στο Βελιγράδι (16/9) είναι προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκολα Γιόκιτς.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο σέντερ των Νάγκετς συμπεριλήφθηκε, μεν, στην προεπιλογή της Σερβίας ωστόσο δεν θα αγωνιστεί στο «παράθυρο» της FIBA και ο «Σάλε» κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία των διεθνών από τις υποχρεώσεις της Σερβίας.

«Πλέον δεν βλέπω τον λόγο που κάποιος λέει όχι στην εθνική ομάδα! Σε αυτή τη φάση της χρονιάς οι παίκτες έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους, έχουν τελειώσει τις διακοπές τους, το κεφάλι τους έχει ησυχάσει, έχουν αναρρώσει από τους τραυματισμούς τους... Σίγουρα προτιμώ να βλέπω τους διεθνείς στο γήπεδο. Φαίνεται, όμως, πως κάποιοι θέλουν να δώσουν περισσότερα στην εθνική ομάδα από κάποιους άλλους».

Συνέχισε, δε, λέγοντας: «Υπήρξαν κουβέντες και συζητήσεις με όλους τους παίκτες της προεπιλογής, τους συλλόγους τους, τους general manager και τους προπονητές τους. Την Τρίτη θα έχουν την τελική συζήτηση με τον general manager των Κλίπερς για τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς σχετικά με την κατάστασή τους και το αν θα ενισχύσουν την εθνική ομάδα. Εν συνεχεία θα μειώσω τη λίστα σε 16 παίκτες, πιθανότατα την Τετάρτη».

Παράλληλα ο «Σάλε» αναφέρθηκε στο πρόβλημα των Μαριάνοβιτς και Τεόντοσιτς: «Πήγαν στο Λος Άντζελες να δουν τους γιατρούς και τους προπονητές τους για να διαπιστώσουν την κατάστασή τους. Θα δοκιμάσουν να προπονηθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη. Μετά θα πάρουμε την απόφασή μας».

Η κουβέντα έφτασε στον Γιόκιτς και ο Τζόρτζεβιτς ήταν απόλυτος. «Αποφάσισε να μην παίξει... Απλά».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα