Νέες... περιπέτειες για την Εθνική Ομάδα

Νέες... περιπέτειες για την Εθνική Ομάδα

Κάτια Πετροπούλου
Νέες... περιπέτειες για την Εθνική Ομάδα

bet365

Την πρώτη της προπόνηση θα κάνει η Εθνική Ανδρών, πριν αναχωρήσει για το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και θα αγωνιστεί κόντρα στις Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει ξανά η Εθνική Ομάδα!

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου θα αρχίσουν προετοιμασία για το δεύτερο «παράθυρο» του Mundobasket 2019 και θα κάνουν σήμερα (19/02) την πρώτη τους προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο της Κρήτης την Τρίτη (20/02), όπου και θα δώσει τα δύο ματς με Εσθονία (23/02) και Μεγάλη Βρετανία (25/02) στα «Δύο Αοράκια».

Πριν την προπόνηση στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες θα τεθούν στην διάθεση των εκπροσώπων Τύπου από τις 16:30.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει, όπως όλας δείχνουν, στους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αφού οι μεν αγωνίζονται κόντρα στην Βαλένθια στις 22/02 και οι δε ενάντια στην Χίμκι στις 23/02. Έτσι, στην διάθεσή του είναι οι εξής: Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πατρών), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστάνα), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα BC), Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ) και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ).

Δείτε εδώ πως μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τους αγώνες.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα