Μουράτος: «Δεν θα είμαστε χαλαροί επειδή έχουμε προκριθεί στο Παγκόσμιο»

Μουράτος: «Δεν θα είμαστε χαλαροί επειδή έχουμε προκριθεί στο Παγκόσμιο»

Newsroom
Μουράτος: «Δεν θα είμαστε χαλαροί επειδή έχουμε προκριθεί στο Παγκόσμιο»

bet365

Ο Βασίλης Μουράτος μιλώντας για το παιχνίδι με τη Σερβία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (24/2, 19:00) υποστήριξε ότι κανείς δεν πρόκειται να είναι... χαλαρός, παρά το γεγονός ότι η Εθνική μας έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το τελευταίο εντός έδρας ματς για το τελευταίο «παράθυρο» ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου δίνει η Εθνική Ελλάδας, καθώς υποδέχεται στα Άνω Λιόσια το συγκρότημα της Σερβίας για την προτελευταία αγωνιστική των Προκριματικών.

Ο Βασίλης Μουράτος αποτελεί έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στα ματς των «παραθύρων» και όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα να είμαστε πιο χαλαροί επειδή έχουμε προκριθεί. Κάθε φορά που είμαστε εδώ, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και όποιοι αγωνιστούν την Παρασκευή θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο κόσμος έχει στηρίξει πολύ την Εθνική ομάδα, το έχω βιώσει σε όλη τη διαδικασία των παραθύρων, καθώς όπου παίζαμε τα γήπεδα ήταν κατάμεστα. Η βοήθειά τους είναι πάρα πολύ σημαντική».

Και κατέληξε: «Η διαδικασία των παραθύρων συνδυάζεται με την ανάδειξη και νέων προσώπων στην Εθνική ομάδα και η στήριξη του κόσμου είναι αναγκαία. Μακάρι την Παρασκευή να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να συνδυαστεί με μια νίκη μπροστά στο κοινό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα