Εθνική: Παπανικολάου, Λαρεντζάκης και Λούντζης θα παίξουν με Βέλγιο

Εθνική: Παπανικολάου, Λαρεντζάκης και Λούντζης θα παίξουν με Βέλγιο

bet365

Οι διεθνείς του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο Κώστας Παπανικολάου, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Μιχάλης Λούντζης θα ενισχύσουν την Ελλάδα στον αγώνα με το Βέλγιο (14/11) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο Μιχάλης Λούντζης είναι ο μοναδικός ευρωλιγκάτος παίκτης των «αιωνίων» που θα παίξει στο αυριανό (11/11) ματς της Εθνικής με τη Λετονία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Παρ' όλα αυτά, στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου κόντρα στο Βέλγιο (14/11) θα αγωνιστούν επίσης και οι Κώστας Παπανικολάου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Έπειτα μάλιστα από συνεννόηση του Ολυμπιακού και της ΕΟΚ, οι τρεις διεθνείς παίκτες δεν θα επιστρέψουν στην Αθήνα αλλά θα μεταβούν απευθείας στο Μόναχο για τον αγώνα των Πειραιωτών με την Μπάγερν (17/11).

Αυτό έγινε ώστε να μην ταλαιπωρηθούν με δυο επιπλέον πτήσεις αφού σε διαφορετική περίπτωση, θα γυρνούσαν στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρούσαν για το Μόναχο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα