EOK: Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για το Ελλάδα-Λετονία στα «Δύο Αοράκια»

Newsroom
EOK: Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για το Ελλάδα-Λετονία στα «Δύο Αοράκια»

bet365

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως απομένουν λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για τον επερχόμενο αγώνα της Ελλάδας με τη Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Εθνική Ελλάδας ρίχνει... κλεφτές ματιές στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και το ματς κόντρα στη Λετονία την Παρασκευή 11/11 στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ΕΟΚ με σχετική της ενημέρωση αναφέρθηκε στα εισιτήρια που απομένουν για το κοινό που θα θελήσει να παρευρεθεί, τα οποία είναι λιγότερα από 1.000.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Λετονία είναι η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023.

Η βαθμολογικά κρίσιμη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11/11 στις 19.00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «Δύο Αοράκια» και ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης δείχνει το έντονο ενδιαφέρον του να σταθεί στο πλευρό της ομάδας από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων.

Λιγότερα από 1.000 είναι πλέον διαθέσιμα για το κοινό. Αν επιθυμείτε κι εσείς βρεθείτε δίπλα στην Εθνική Ομάδα, μπορείτε να το κάνετε άμεσα με ένα “κλικ” ΕΔΩ».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα