Γιόκιτς: «Κλειδί ο Γιάραμαζ, πάμε για τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη»

Newsroom
Γιόκιτς: «Κλειδί ο Γιάραμαζ, πάμε για τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη»

bet365

Στην στήριξη του κόσμου, την παρουσία του Γιάραμαζ αλλά και τον επόμενο στόχο της Σερβίας στάθηκε ο Γιόκιτς στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Ελλάδα.

Η Σερβία χρειάστηκε την παράταση και μία... έξτρα βοήθεια για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ελλάδα (100-94) με τον Νίκολα Γιόκιτς να έχει 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 τελικές και τον Γιάραμαζ να εξελίσσεται σε καθοριστική παρουσία μετά τον τραυματισμό του Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο MVP του ΝΒΑ στις δηλώσεις του μετά το ματς θέλησε να σχολιάσει την εμφάνιση του συμπαίκτη του που ήταν... κλειδί για την ομάδα, τον κόσμο της Stark Arena, αλλά και τον επόμενο στόχο της Σερβίας που ρίχνει την πινέζα του στην Τουρκία (28/08).

Συγκεκριμένα, ο Γιόκιτς μίλησε για το παιχνίδι με την Ελλάδα λέγοντας: «Εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρον. Είχαμε μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους, ήταν ο έκτος παίκτης μας. Ήταν τιμή μου να παίξω μπροστά στους ανθρώπους μας, μας έδωσαν τεράστια ενέργεια. Υπήρχαν επίσης πολλά μεγάλα ονόματα και άνθρωποι από τον αθλητισμό, οπότε ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε. Πάμε στην Κωνσταντινούπολη για άλλη μια νίκη».

Και συνέχισε...«Ήταν ενδιαφέρον. Εκτιμώ την αγάπη που πήρα από τις κερκίδες. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Ο Βάσα τραυματίστηκε και αυτό ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά ο Γιαραμάζ έπαιξε εξαιρετικά. Έλεγχε πολύ καλά το παιχνίδι, έδινε καλό ρυθμό στην επίθεση. Αν συνεχίσει να παίζει έτσι, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα