Ιτούδης: «Και ο Σλούκας αποχώρησε με πρόβλημα, οι παίκτες έχουν μεγάλη φθορά»

Newsroom
Ιτούδης: «Και ο Σλούκας αποχώρησε με πρόβλημα, οι παίκτες έχουν μεγάλη φθορά»
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε μετά την ήττα της Ελλάδας από τη Σερβία και στάθηκε μεταξύ άλλων στα προβλήματα των τραυματισμών στην Εθνική.

H Eλλάδα μετά από υπερπροσπάθεια και ρεκόρ καριέρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο (με την Εθνική), ηττήθηκε από τη Σερβία με 100-94 στην παράταση (δικαιολογείται να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία) και έπεσε στο 3-2 στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου.

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως η Εθνική μας πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών.

«Συγχαρητήρια στη Σερβία, κέρδισε ένα παιχνίδι στο οποίο το αποτέλεσμα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Σλούκας αποχώρησαν με προβλήματα. Είναι τροφή για μια συζήτηση που έχει ήδη αρχίσει, με παίκτες που έχουν μεγάλη φθορά. Το κοινό ανταμείφθηκε γιατί οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά. Δώσαμε τρία buzzer beater, κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Έχουμε καλούς δημιουργούς, όταν έχεις τόσους πρέπει να κερδίζεις φάουλ. Μάλλον δεν ήμασταν τόσο καλοί σε αυτό, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι», ήταν τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα