Νέντοβιτς: «Η Ελλάδα θα είναι πανίσχυρη με τους Αντετοκούνμπο»

Νέντοβιτς: «Η Ελλάδα θα είναι πανίσχυρη με τους Αντετοκούνμπο»

bet365

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επιστρέφει φέτος στην εθνική Σερβίας για πρώτη φορά έπειτα από έξι χρόνια, μιλώντας για το κρίσιμο ματς με την Ελλάδα στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την εθνική Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, όταν οι Σέρβοι πανηγύρισαν το ασημένιο μετάλλιο υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ακολούθησε ο τραυματισμός του το 2017, η απόφαση του Τζόρτζεβιτς να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και οι επιπλοκές του κορονοϊού που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στο περσινό Προολυμπιακό τουρνουά.

Πλέον ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού και νυν του Ερυθρού Αστέρα θα αγωνιστεί ξανά με την εθνική Σερβίας, αρχής γενομένης από τα ματς με την Ελλάδα (25/8) και την Τουρκία (28/8) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με δεδομένο, μάλιστα ότι προηγήθηκαν οι ήττες από τη Λετονία και το Βέλγιο, οι Σέρβοι δεν έχουν περιθώριο για νέες απώλειες στα «παράθυρα». «Αυτά τα ματς είναι τα πιο σημαντικά για εμάς. Προετοιμαζόμαστε γι' αυτά και μετά θα σκεφτούμε το EuroBasket. Όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν με δυνατά ρόστερ. Η Ελλάδα θα είναι πανίσχυρη με τους Αντετοκούνμπο και άλλους. Έχουμε ποιότητα, γι' αυτό δεν πρέπει να μας υποτιμούν. Κάνουμε καλή προετοιμασία, οι συνθήκες είναι εξαιρετικές» ανέφερε ο Νέντοβιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα