Σερβία: Προβληματισμός και... σύννεφα για τον Πέσιτς

Σερβία: Προβληματισμός και... σύννεφα για τον Πέσιτς

Newsroom
Σερβία: Προβληματισμός και... σύννεφα για τον Πέσιτς

bet365

Η Σερβία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου και η θέση του Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν είναι ασφαλής.

Η ομάδα του Σβέλτισλαβ Πέσιτς γνώρισε την ήττα με 74-73 από το Βέλγιο και πλέον η άμμος στη κλεψύδρα αδειάζει. Η Σερβία είχε άσχημες επιλογές με αποτέλεσμα να βρεθεί στην Β' φάση με ρεκόρ μόλις 1-3 (σ.σ. δύο ήττες από το Βέλγιο, μία από την Λετονία), ενώ πλέον θα είναι η πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στην Β΄ φάση των προκριματικών (25/8).

Το κλίμα είναι βαρύ μετά την μεγάλη πιθανότητα που υπάρχει να μείνει εκτός Παγκοσμίου όπως και οι Κροάτες, αν δεν πάρει μεγάλα αποτελέσματα στην δεύτερη φάση των παραθύρων. Ο προπονητής της, Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του και δεν έκρυψε την απογοήτευση, ενώ πέταξε και μια ατάκα για την επόμενη μέρα της Σερβίας.

«Ίσως κάποιος άλλος μπορεί να τα πάει καλύτερα από μένα, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έπρεπε να ζητήσω παραπάνω σοβαρότητα στο ματς, να δείξω άλλα συστήματα.Δεν είμαι τόσο κακός προπονητής, όμως δεν έχουμε συνέπεια ως ομάδα», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα