Αταμάν: «Δεν βλέπουμε πια τον Λάρκιν ως Αμερικανό αλλά σαν Τούρκο»

Αταμάν: «Δεν βλέπουμε πια τον Λάρκιν ως Αμερικανό αλλά σαν Τούρκο»

Αταμάν: «Δεν βλέπουμε πια τον Λάρκιν ως Αμερικανό αλλά σαν Τούρκο»

bet365

Ο Σέιν Λάρκιν κουβάλησε την Τουρκία στη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας και ο Εργκίν Αταμάν εκθείασε τον Αμερικανό γκαρντ που αγωνίζεται σαν νατουραλιζέ.

Η Τουρκία ξεπέρασε το εμπόδιο της Μεγάλης Βρετανίας στο Νιούκαστλ, επικρατώντας με σκορ 71-85 και τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στον όμιλο της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Όσον αφορά τον Σέιν Λάρκιν, σημείωσε 22 πόντους με 3/6 τρίποντα και μοίρασε 6 ασίστ ενώ ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στις επιδόσεις του Αμερικανού γκαρντ της Εφές: «Ήλθαμε σε αυτό το παιχνίδι δίχως κάποιους παίκτες. Σε κάθε περίπτωση, αυτοί οι παίκτες θα είναι μαζί μας στον β' προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είμαστε ήδη μια καλή ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα ανέβουμε επίπεδο με αυτές τις προσθήκες. Όσον αφορά τον Λάρκιν, μπορώ να πω ότι είναι ο αρχηγός αυτής της ομάδας εντός γηπέδου. Παίζει ήδη τέσσερα χρόνια στην Αναντολού Εφές ενώ υπέγραψε συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια. Του αρέσει να παίζει στην Κωνσταντινούπολη και στην εθνική Τουρκίας. Πλέον δεν τον βλέπουμε ως Αμερικανό αλλά σαν Τούρκο».

Ο Λάρκιν μετράει 17.5 πόντους, 7.3 ασίστ και 3.8 ριμπάουντ σε 4 συμμετοχές με την Τουρκία στα ματς με την Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα