Ισπανία: Με Κολόμ και χωρίς παίκτες ΝΒΑ στα... παράθυρα

Ισπανία: Με Κολόμ και χωρίς παίκτες ΝΒΑ στα... παράθυρα

Newsroom
Ισπανία: Με Κολόμ και χωρίς παίκτες ΝΒΑ στα... παράθυρα

bet365

Mε το όνομα του Κίνο Κολόμ να ξεχωρίζει η Ισπανία θα παραταχθεί κόντρα σε Γεωργία και Ουκρανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου.

Η Ισπανία έχει μπροστά της δύο παιχνίδια με την Γεωργία στην Τιφλίδα (04/07) και την Ουκρανία στη Ρίγα (07/07) για τα παράθυρα του Παγκοσμίου του 2023. Γνωστά έγιναν τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή του Σέρτζιο Σκαριόλο, με τον Κίνο Κολόμ να κλέβει την παράσταση. Ο Ισπανός γκαρντ έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, με την Βασίλισσα να του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης.

Σχετικά με την 15άδα της Ισπανίας, είναι η εξής: Μπαρέιρο, Μπάσας, Μπριθουέλα, Κολόμ, Ντίαζ, Ντίεθ, Χάιμε Φερνάντεθ, Γκουέρα, Λόπεθ-Αροστέγκι, Πάρα, Πραντίγια, Σάλβο, Σάιθ, Σίμα, Γιούστα

Φυσικά η φούρια ρόχα έχει μπροστά της και την μεγάλη πρόκληση του Eurobasket στις αρχές Σεπτέμβρη, όπου εκεί θα έχει ορισμένους ΝBAers στη σύνθεση της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα