Λάρκιν: «Δεν συμφωνώ με το φάουλ στο τέλος που έκρινε το ματς»

Newsroom
Λάρκιν: «Δεν συμφωνώ με το φάουλ στο τέλος που έκρινε το ματς»

bet365

Ο Σέιν Λάρκιν σχολίασε το φάουλ που κέρδισε ο Κώστας Παπανικολάου στο φινάλε του αγώνα της Ελλάδας με την Τουρκία κι έκρινε το ματς στα Άνω Λιόσια.

Η Τουρκία έφτασε μια ανάσα από τη νίκη στα Άνω Λιόσια, αλλά οι 2/2 βολές του Κώστα Παπανικολάου στα 3'' για το τέλος σφράγισαν τη νίκη της Εθνικής με 72-71 στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Από την πλευρά του ο Σέιν Λάρκιν μίλησε στο BasketNews όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην τελευταία φάση :«Δυστυχώς, δεν καταφέραμε. Δεν συμφωνώ πραγματικά με αυτό το φάουλ στο τέλος του παιχνιδιού για να κριθεί το παιχνίδι έτσι. Αλλά οι διαιτητές παίρνουν τις αποφάσεις και πρέπει να ζήσεις μαζί τους. Ήμουν ευχαριστημένος με τον τρόπο ανταποκριθήκαμε αφού βρεθήκαμε πίσω και με 15 πόντους Τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη τη Δευτέρα».

Όσον αφορά την κόντρα της Euroleague με τη FIBA, είπε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση και ελπίζω ότι κάποια στιγμή η Euroleague και η FIBA ​​θα δείξουν κάποιου είδους κατανόηση». Ο Αμερικανός γκαρντ της Αναντολού Εφές σχολίασε την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία: «Ελπίζω απλώς ότι όλοι οι αθώοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση θα βγουν υγιείς. Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ καλό πράγμα. Λυπάμαι για τις οικογένειες και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό αυτή τη στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα επιλυθούν σύντομα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα