Προκριματικά Παγκοσμίου 2023: Άλλαξε ημερομηνία το Ουκρανία - Ισπανία λόγω της εμπόλεμης κατάστασης

Newsroom
Προκριματικά Παγκοσμίου 2023: Άλλαξε ημερομηνία το Ουκρανία - Ισπανία λόγω της εμπόλεμης κατάστασης

bet365

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ουκρανία και Ισπανία στο Κίεβο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 αναβλήθηκε μετά από απόφαση της FIBA λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή.

H FIBA προχώρησε σε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως η αναμέτρηση μεταξύ της Ουκρανίας και της Ισπανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 δεν θα πραγματοποιηθεί την προγραμματισμένη ημερομηνία λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην περιοχή.

Η Ουκρανία θα φιλοξενούσε τους Ισπανούς στο Κίεβο στις 27 Φεβρουαρίου για τον επαναληπτικό μεταξύ τους αγώνα, ωστόσο αποφασίστηκε η αναβολή του, με τον αγώνα να γίνεται είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά το τρίτο παράθυρο των προκριματικών, τον Ιούνιο-Ιούλιο του 2022.

Η απόφαση αυτή δεν επηρεάζει τα υπόλοιπα παιχνίδια του Group G, όπου συμμετέχουν Ισπανία και Ουκρανία. Ενώ ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας που την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στην Κόρδοβα θα διεξαχθεί κανονικά.

Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο συνέβη στο Group της Εθνικής Ελλάδας και στον αγώνα της Μεγάλης Βρετανίας με την Λευκορωσία με τους πρώτους να μην ταξιδεύουν στο Μινσκ μετά από έκτακτη σύσκεψη για τον ίδιο λόγο.

Group G -Κατάταξη

1. Ισπανία 2-0
2. Γεωργία 1-1
3. Ουκρανία 1-1
4. Βόρεια Μακεδονία 2-0.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα