ΑΕΚ: Ο Κίνο Κολόμ κλήθηκε στην εθνική Ισπανίας

Γιάννης Σταυρουλάκης
ΑΕΚ: Ο Κίνο Κολόμ κλήθηκε στην εθνική Ισπανίας

bet365

Ο Κίνο Κολόμ θα ενισχύσει την εθνική Ισπανίας στους δυο αγώνες με την Ουκρανία (24 & 27 Φεβρουαρίου) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η εθνική Ισπανίας έχει μπροστά της τις δυο αναμετρήσεις με την Ουκρανία στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου ενώ ο Κίνο Κολόμ κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Φεράν Μπάσας, ενισχύοντας τη «ρόχα» στις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Οι Ίβηρες υποδέχονται την Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου στην Κόρδοβα ενώ το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου στο Sports Palace του Κιέβου. Ο Ισπανός πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ σημείωσε 4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ στα δυο ματς του Νοεμβρίου με τη Βόρεια Μακεδονία και τη Γεωργία.

Η Ισπανία οδηγεί την κούρσα στον Γ' όμιλο με ρεκόρ 2-0. Ακολουθούν η Γεωργία και η Ουκρανία με ρεκόρ 1-1 ενώ η Βόρεια Μακεδονία είναι στο 0-2.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα