Ζήσης: «Είδα όρθιος το παιχνίδι για... το γούρι»!

Ζήσης: «Είδα όρθιος το παιχνίδι για... το γούρι»!

Newsroom
Ζήσης: «Είδα όρθιος το παιχνίδι για... το γούρι»!

bet365

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Νίκος Ζήσης αποκάλυψε πως για... γούρι παρακολούθησε όρθιος όλο το ματς με την Λευκορωσία, ενώ σχολίασε και την εμφάνιση των διεθνών.

«Είναι λογικό μετά την πρώτη ήττα να έχεις άγχος», είπε αρχικά ο General Manager της Εθνικής, αναφερόμενος στην πρόσφατη ήττα από την Μεγάλη Βρετανία κι εξήγησε πως «υπήρχε μεγάλη πίεση. Υπήρχαν παίκτες που διακρίθηκαν. Παρά την πίεση είχαμε πάθος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Η πορεία του Καλαϊτζάκη δεν είναι τυχαία, αυτός κι ο Γόντικας βοήθησαν πολύ. Δεν είναι εύκολο να δείχνεις τέτοια ετοιμότητα. Ήταν σίγουρα σημαντικός. Ο Κασελάκης μας έλειψε στο πρώτο ματς».

Ο παλαίμαχος γκαρντ τόνισε ότι «όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους απόψε. Είδα το παιχνίδι όρθιος! Είναι δύσκολο να είσαι έξω, είναι πολύ πιο αγχωτικό. Στην Αγγλία καθόμουν και σήμερα αποφάσισα να δω το παιχνίδι όρθιος. Γύριζα όλη την ώρα, πρέπει να έγραψα... χιλιόμετρα! Το έκανα πιο πολύ για το γούρι».

Ο Νίκος Ζήσης ολοκλήρωσε μιλώντας σχετικά με τις αντιδράσεις του την ώρα του ματς αλλά και τις επόμενες υποχρεώσεις: «Κάναμε ένα λάθος σε παίκτη που δεν σουτάρει και παρασύρθηκα φώναζα σαν να ήμουν μέσα. Ραντεβού τον Φεβρουάριο. Θα ήταν ιδανικό να μπει στο καλεντάρι και να έχουμε όλους τους παίκτες μας στην Εθνική, μακάρι να αλλάξει αυτό κάποια στιγμή και να έχουμε πάντα το πλήρες ρόστερ μας».

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα