Εθνική: Έφτασε στο Nιούκαστλ

Εθνική: Έφτασε στο Nιούκαστλ

bet365

H αποστολή της Εθνικής μας έφτασε στο Νιούκαστλ μετά από ταξίδι 4 ωρών, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μεγ. Βρετανία την Πέμπτη (25/11) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου.

Άφιξη στην Αγγλία και το Νιούκαστλ για την Εθνική μας ομάδα. Η αποστολή της Ελλάδας με πτήση τσάρτερ μετά από 4 ώρες ταξίδι.

Η Εθνική θα κοντραριστεί με τη Μεγ. Βρετανία την Πέμπτη (25/11) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου, σε ένα ματς που θα κοουτσάρει ο Σάββας Καμπερίδης, αφού ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ασθενής και δεν ταξίδεψε στην Αγγλία.

Μαζί με την αποστολή της Ελλάδας βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, αλλά και πέντε φίλαθλοι της ομάδας (Πελαργοί). Το πρωί της Πέμπτης θα γίνει και προπόνηση (shoot around).

Δείτε και τα όσα έγραψε στο Gazzetta ο Βρετανός δημοσιογράφος της Herald, Μαρκ Γουντς για τον πρώτο αντίπαλο της Ελλάδας στα «παράθυρα».

ρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα