Εθνική: Λούντζης και Καββαδάς από «αιώνιους», χωρίς Κασελάκη

Εθνική: Λούντζης και Καββαδάς από «αιώνιους», χωρίς Κασελάκη

Εθνική: Λούντζης και Καββαδάς από «αιώνιους», χωρίς Κασελάκη

bet365

Με δύο παίκτες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ετοιμάζεται η Εθνική ομάδα για το ματς με την Μεγάλη Βρετανία στο Νιουκάστλ (25/11, 21:30). Ο Κασελάκης θα αγωνιστεί στο ματς κόντρα στη Λευκορωσία.

Ο Μιχάλης Λούντζης από τον Ολυμπιακό και ο Βασίλης Καββαδάς από τον Παναθηναϊκό είναι οι δύο παίκτες οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» στο πρώτο ματς με την Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Εθνική μας έχει να δώσει δύο παιχνίδια κόντρα σε Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία, ενώ δεν θα βρεθεί τελικά στο ρόστερ της ομάδας ο Λεωνίδας Κασελάκης ενόψει της πρώτης αναμέτρησης στο Νιουκάστλ. Αντίθετα αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζενίτ ώστε να τεθεί στην διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή για το παιχνίδι με την Λευκορωσία.

Να σημειωθεί ότι οι αρχηγοί της Εθνικής θα είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Βασίλης Καββαδάς. Ο πρώτος ως μεγαλύτερος σε ηλικία και οι υπόλοιποι δύο βάσει των συμμετοχών τους με το εθνόσημο.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα