Κλαβέρ: «Ο Ρούμπιο βλέπει πράγματα που εμείς δεν βλέπουμε»

Κλαβέρ: «Ο Ρούμπιο βλέπει πράγματα που εμείς δεν βλέπουμε»

Newsroom
Ο Ρίκι Ρούμπιο με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας

bet365

Ο Ρίκι Ρούμπιο πάτησε παρκέ, για πρώτη φορά μετά την απόφασή του να σταματήσει προσωρινά πριν από το Mundobasket 2022 στην ήττα της Ισπανίας από τη Λετονία και ο Βίκτορ Κλαβέρ μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από την επιστροφή του συμπαίκτη του στη «ρόχα».

Ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, δεν αγωνίστηκε στο Final 8 της Ισπανίας, ωστόσο με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας το ντεμπούτο του δεν μπορούσε να αναβληθεί.

Συγκεκριμένα, σημείωσε 11 πόντους (6/9 βολές, 1/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 5 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 2 λάθη στα 20:13 που έμεινε στο παρκέ στην ήττα της Ισπανίας από τη Λετονία.

«Μπορεί να πει κανείς ότι δεν έχει παίξει για καιρό. Σε κάθε περίπτωση, ο Ρίκι έχει τεράστια ποιότητα σωματικά και πνευματικά. Βλέπει πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν. Και αυτό είναι σημαντικό. Είναι χαρά μας που επέστρεψε, τόσο για να τον στηρίξουμε όσο και για τη στήριξη που προσφέρει στην ομάδα και την ασφάλεια που δίνει να τον έχουμε εδώ» εξήγησε στην AS ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ισπανίας, Βίκτορ Κλαβέρ.

@Photo credits: FIBA
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα