Οκάμπο: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά η Ελλάδα είχε πολλά κλεψίματα και πόντους στον αιφνιδιασμό»

Newsroom
Ocampo

bet365

Ο προπονητής της εθνικής Τσεχίας απέδωσε την ήττα της ομάδας του στο ΣΕΦ στα πολλά κλεψίματα της Ελλάδας και ς πόντους που βρήκε στο ανοικτό γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα όπου η Εθνική μας ομάδα επικράτησε της Τσεχίας με 72-64, ο Ισπανός τεχνικός, Ντιέγκο Οκάμπο, είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί έκαναν καλή προσπάθεια. Ήρθαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το κάναμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε λίγο τον έλεγχο του αγώνα, η Ελλάδα είχε πολλά κλεψίματα και εμείς πολλά λάθη. Δεν κρίθηκε στα ποσοστά ευστοχίας το παιχνίδι, γιατί ήταν παρόμοια, αλλά η ελληνική ομάδα πέτυχε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό».

Από την πλευρά του, ο Όντρεϊ Μπάλβιν, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, θεωρώ πως αξίζουν και οι δύο ομάδες να προκριθούν. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Για μας το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν τα λάθη, ενώ χάσαμε και κάποια ριμπάουντ από τα οποία ήρθαν πόντοι για την Ελλάδα. Κάναμε επίσης κάποια ανόητα φάουλ, όπως στην τελευταία επίθεση, αν και έπρεπε να παίξουμε για τη διαφορά. Πάντως δείξαμε ότι είμαστε μια σοβαρή ομάδα».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα