Χαραλαμπόπουλος; «Δεν σκέφτομαι που είχα συμπαίκτη τον Σπανούλη, τον βλέπω ως προπονητή»

Χαραλαμπόπουλος; «Δεν σκέφτομαι που είχα συμπαίκτη τον Σπανούλη, τον βλέπω ως προπονητή»

Newsroom
Χαραλαμπόπουλος

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στα Προκριματικά και δη απέναντι στην Τσεχία το βράδυ της Παρασκευής (23/2, 21:00) στο ΣΕΦ.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε ανάμεσα στις πρώτες κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη και όπως είπε αρχικά «είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω πολύ να βοηθήσω σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια που γίνεται, να βοηθήσω όσο μπορώ την Εθνική Ομάδα».

Αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής που έχει φέτος στην Ιταλία και δη στην Ντινάμο Σάσαρι, ανάφερε: «Παίζω, έχω χρόνο συμμετοχής, νιώθω καλά και πιο έτοιμος για να προσφέρω στην Εθνική Ομάδα» ενώ όσον αφορά την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ανέφερε:

«Μια χαρά… Δεν το σκέφτομαι ότι τον είχα συμπαίκτη. Τον βλέπω ως προπονητή. Ό.τι μου λέει το κάνω και προχωράμε. Μου αρέσει η παρουσία του και ο τρόπος του. Έχω κάνει και με προπονητές με παρόμοια φιλοσοφία σε άμυνα και επίθεση, οπότε δεν είναι πράγματα τα οποία ακούω για πρώτη φορά. Πολλά είναι οικεία. Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα προσπάθεια».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα