Εθνική Ανδρών: Τι ισχύει με τους νατουραλιζέ

Εθνική Ανδρών: Τι ισχύει με τους νατουραλιζέ

Νίκος Καρφής
Ο Γουόκαπ

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης κάλεσε δύο νατουραλιζέ στην προεπιλογή της Εθνικής ενόψει των παραθύρων, τον Τόμας Γουόκαπ και τον Ναζ Μήτρου Λονγκ.

Η Εθνική μας ομάδα μετρά αντίστροφα για τα παράθυρα του Eurobasket του 2025. H Eλλάδα θα κοντραριστεί την Παρασκευή 23/2 στο ΣΕΦ με την Τσεχία, ενώ μετά από 3 ημέρες, θα αντιμετωπίσει στη Χάγη την Ολλανδία.

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε γνωστή την προεπιλογή για τα παράθυρα και οι παίκτες που κλήθηκαν είναι ο Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Γουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας, Ναζ Μήτρου Λονγκ και Βαγγέλης Ζούγρης.

Αυτό σημαίνει πως στην προεπιλογή κάλεσε δύο νατουραλιζέ παίκτες, τον Τόμας Γουόκαπ και τον Ναζ Μήτρου Λονγκ. Όμως δεν γίνεται να δούμε και τους δύο στη δωδεκάδα στο ίδιο ματς, αφού στο κάθε παιχνίδι επιτρέπεται ένας νατουραλιζέ. Έτσι ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει να πάρει την απόφαση για το ποιον θα χρησιμοποιήσει σε κάθε παιχνίδι, ανάλογα και με τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν.

Να τονιστεί πως υπάρχει η δυνατότητα να παίξει ο ένας νατουραλιζέ στο ένα παιχνίδι και ο άλλος στο άλλο και δεν είναι δεσμευτικό πως όποιος χρησιμοποιηθεί στο πρώτο ματς, θα πρέπει να παίξει και στο δεύτερο.

O Γουόκαπ έπαιξε και στο πρόσφατο Παγκόσμιο και ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα