Εθνική Ανδρών: Τα εισιτήρια με Τσεχία

Εθνική Ανδρών: Τα εισιτήρια με Τσεχία

Newsroom
η

bet365

Η ΕΟΚ ανακόινωσε πως ξεκίνησε η διάθεση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Τσεχία (23/2, 21:00).

Η Εθνική μας ομάδα θα κοντραριστεί με την Τσεχία στις 23/2 και η ΕΟΚ έκανε γνωστό πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων. Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την προεπιλογή για τα παράθυρα του Eurobasket.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει! Η επίσημη αγαπημένη δίνει τον πρώτο της αγώνα στο δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2025 στο ΣΕΦ στις 23 Φεβρουαρίου. Αντιμετωπίζει στις 21.00 την Τσεχία, με τον Βασίλη Σπανούλη για πρώτη φορά στο τιμόνι της ομάδας. Αν θέλετε να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα, μπορεί να το κάνετε με ένα «κλικ» ΕΔΩ.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από σήμερα και οι διεθνείς περιμένουν να νιώσουν για μία ακόμη φορά την αγάπη του κόσμου για την ομάδα, η οποία το καλοκαίρι έχει στο πρόγραμμά της το ιδιαίτερα σημαντικό ραντεβού του Προολυμπιακού Τουρνουά. Μια διοργάνωση η οποία θα φιλοξενηθεί στη χώρα μας και στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» (2-7/7).

Σε αυτό το πρώτο παράθυρο της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025 η Ελλάδα μετά την Τσεχία θα αναμετρηθεί με την Ολλανδία στη Χάγη (26/2, 19.30). Το δεύτερο παράθυρο θα «ανοίξει» στις 21 Νοεμβρίου (21/11 Μ. Βρετανία-Ελλάδα, 24/11 Ελλάδα-Μ. Βρετανία) και το τρίτο στις 21 Φεβρουαρίου 2025 (21/2 Τσεχία-Ελλάδα, 24/2 Ελλάδα-Ολλανδία).

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα