Mundobasket 2023, Χέρμπερτ: Η συγκλονιστική στιγμή μετά τον τελικό που έχει...αδειάσει από ενέργεια

Mundobasket 2023, Χέρμπερτ: Η συγκλονιστική στιγμή μετά τον τελικό που έχει...αδειάσει από ενέργεια

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ.
Η εικόνα του προπονητή της Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ, μετά το τέλος του τελικού και τη νίκη της ομάδας, είναι συγκλονιστική!

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ ήθελε να κάνει κάτι απλό. Να καθίσει στο πάτωμα, να κλείσει τα μάτια του και να ονειρευτεί. Η Γερμανία είναι πρωταθλήτρια Κόσμου. Η νέα κάτοχος της κορυφής για πρώτη φορά στην ιστορία της. Και δεν είναι όνειρο. Είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Και ο Καναδός (με τις φινλανδικές ρίζες) προπονητής επιβεβαίωσε αυτό που έλεγε στον ημιτελικό. Ήταν τόσο συγκεντρωμένος στην αναμέτρηση της Γερμανίας με τις ΗΠΑ, που δεν ασχολήθηκε καν να δει τι έγινε στον άλλο ημιτελικό.

Η συγκέντρωσή του στον τελικό ήταν τέτοια, όπου ο Χέρμπερτ μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της Γερμανίας... άδειασε. Έκατσε κάτω, ηρέμησε και απόλαυσε τη στιγμή.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball