Mundobasket 2023, Τόμπι: «Έμοιαζε σαν να μην μας άφηναν να παίξουμε με την ίδια σκληράδα με τον Καναδά»

Mundobasket 2023, Τόμπι: «Έμοιαζε σαν να μην μας άφηναν να παίξουμε με την ίδια σκληράδα με τον Καναδά»

Τόμπι
Σαφέστατα παράπονα εξέφρασε ο νατουραλιζέ της Εθνικής Σλοβενίας, Μάικ Τόμπι, στην συνέντευξη Τύπου μετά τον δεύτερο προημιτελικό.

Αιχμές για διαφορετική διαιτητική αντιμετώπιση της Σλοβενίας σε σχέση με τον Καναδά άφησε ο Μάικ Τόμπι, μετά την ήττα της ομάδας, που τους άφησε εκτός ημιτελικών.

Ο νατουραλιζέ της Εθνικής Σλοβενίας, υπογράμμισε -εκτός των άλλων- πως η ομάδα του δεν κατάφερε να ματσάρει την αθλητικότητα του Καναδά και πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μείνει ως μια κακή ανάμνηση.

Οι δηλώσεις του Μάικ Τόμπι

«Ήταν ένα πολύ physical παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με σκληράδα, αλλά δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την αθλητικότητα τους. Δεν ξέρω. Δεν ήταν από τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Θα μείνει ως κακή ανάμνηση. Ταυτόχρονα όμως νομίζω πως θα μάθουμε από αυτό. Δεν ξέρω. Δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτό το ματς.

Μπαίνοντας στο παιχνίδι, ξέραμε ότι θα παίξουν έτσι. Δεν είναι κακό. Είναι ένα παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν μας ενοχλεί το physicality, αλλά έμοιαζε σαν να μην μας άφηναν να παίξουμε με την ίδια σκληράδα».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!