Mundobasket 2023, Καναδάς-Σλοβενία: Ο Ντόντσιτς την «κουβαλάει» στο ημίχρονο

Ντόντσιτς
Σλοβενία και Καναδάς δίνουν τη δική τους «μάχη» για μια θέση στους «4» του Mundobasket 2023, με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Μεγάλη μάχη γίνεται στη «Mall Of Asia Arena» μεταξύ της Σλοβενίας και του Καναδά. Αμφότεροι, διεκδικούν τη θέση τους στου ημιτελικούς του Mundobasket 2023.

O νικητής με του ζευγαριού, θα αγωνιστεί κόντρα στη Σερβία, με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό του μεγάλου εθνικού μπασκετικού ραντεβού.

Στη λήξη του ημιχρόνου, Καναδάς και Σλοβενία βρίσκονται στο «Χ» (50-50), προμηνύοντας ένα συγκλονιστικό φινάλε. Μεγάλος πραγαγωνιστής της Σλοβενίας και του ματς, είναι ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σλοβένος σταρ, έχει ολοκληρώσει το ημίχρονο με 17 πόντους, μετρώντας 3/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/6 βολές. Επιπροσθέτως στη στατιστική του έχει 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 λάθος σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!