Ποτζέκο: «Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν αξίζαμε και να παίξουμε απέναντι στις ΗΠΑ»

Newsroom
Ο Ποτσέκο
Ο Τζανμάρκο Ποτζέκο μίλησε μετά την ήττα της Ιταλίας στον προημιτελικό από τις ΗΠΑ και αποθέωσε τους παίκτες του.

Οι ΗΠΑ διέλυσαν την Ιταλία και πέρασαν στα ημιτελικα του Παγκοσμίου. Ο Τζανμάρκο Ποτζέκο τόνισε πως δεν άξιζε η ομάδα του να παίξει κόντρα στις ΗΠΑ, ενώ δήλωσε πως αγαπά τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε

«Όλοι πίστευαν ότι δεν είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε. Οι παίκτες μου ήρθαν εδώ και έφτασαν στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η αντίδραση του Μέλι σημαίνει τα πάντα για εμένα. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να σας πω. Μπορούμε να φύγουμε τώρα. Καταλαβαίνετε τι παίκτες παίζουν σε αυτό το τουρνουά.

Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν αξίζαμε και να παίξουμε απέναντι στις ΗΠΑ. Ήμασταν πρώτοι στον όμιλό μας. Αυτό είναι όλο. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Αγαπώ όλους τους παίκτες μου. Τους αγαπούσα και πριν από το ματς, τους αγαπώ και τους σέβομαι ακόμη περισσότερο τώρα».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!