Mundobasket 2023, Ντατόμε: Γιόρτασε τις 200 συμμετοχές με την Ιταλία με 11 πόντους και την πρόκριση (vid)

Mundobasket 2023, Ντατόμε: Γιόρτασε τις 200 συμμετοχές με την Ιταλία με 11 πόντους και την πρόκριση (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Λουίτζι Ντατόμε.
Ο Λουίτζι Ντατόμε πήρε... παράταση στην καριέρα του, με την πρόκριση της Ιταλίας στους «8» του Mundobasket 2023. Παράλληλα, συμπλήρωσε και 200 συμμετοχή με τη φανέλα των «ατζούρι».

Ο Λουίτζι Ντατόμε το έχει πάρει απόφαση. Δίχως να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία. Όταν οι υποχρεώσεις της Ιταλίας στο Mundobasket 2023 ολοκληρωθούν, τότε ο Ιταλός φόργουορντ θα αφήσει πίσω του τα παρκέ και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο... τελευταίος χορός του και η πρόκριση των Ιταλών στους «8» της διοργάνωσης του αγόρασε και άλλο χρόνο στα παρκέ.

Τουλάχιστον μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου ή τις 10, αν η Ιταλία φτάσει στην τελική τετράδα. Η αλήθεια είναι πως ο 35χρονος φόργουορντ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μην αποκλειστεί η ομάδα του.

Απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο αγωνίστηκε για 16:24 και μέτρησε 11 πόντους (1/3 διπ., 3/5 τριπ.), ενώ έδωσε και μία ασίστ. Και όλα αυτά την ημέρα που συμπλήρωσε 200 συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

@Photo credits: Fiba Basketball