Εθνική Μπάσκετ, Mundobasket 2023, Μωραΐτης: «Έχουμε πολύ καλή χημεία, στόχος μόνο το ματς με την Ιορδανία» (vid)

Εθνική Μπάσκετ, Mundobasket 2023, Μωραΐτης: «Έχουμε πολύ καλή χημεία, στόχος μόνο το ματς με την Ιορδανία» (vid)

Μωραΐτης

bet365

Ο Δημήτρης Μωραΐτης δηλώνει έτοιμος για την πρεμιέρα του Mundobasket 2023, τονίζοντας πως στόχος της Εθνικής μπάσκετ είναι μονάχα το ματς με την Ιορδανία.

Η Εθνική ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα του Mundobasket 2023, αφού βρίσκεται στη Μανίλα και πραγματοποιεί τις τελευταίες προπονήσεις της, πριν την πρεμιέρα με την Ιορδανία.

Σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη, ο Δημήτρης Μωραΐτης, μίλησε για την ανυπομονησία που έχουν άπαντες για τη πρεμιέρα, ενώ τόνισε πως στόχος της Εθνικής μπάσκετ είναι μόνο το παιχνίδι με την Ιορδανία.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μωραΐτη

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και ανυπομονούμε να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε πολύ καλή χημεία με τα παιδιά και είμαστε δεμένοι μεταξύ μας.

Έχουμε βελτιώσει πολλά πράγματα, κάθε μέρα είμαστε και καλύτεροι, αλλά σίγουρα θέλουμε ακόμη δουλειά σε κάποια σημεία. Στόχος μας είναι μόνο το ματς με την Ιορδανία. Δεν θέλω να αναφερθώ στις απουσίες, ό,τι έγινε… έγινε.

Το ατού μας θέλουμε να είναι η άμυνα και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό, γιατί στα φιλικά με ΗΠΑ και Γερμανία δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο αμυντικό τρανζίσιον. Μακάρι να πετύχουμε κάτι καλό.

Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά πιστεύω πολύ στην Εθνική μας και θεωρώ πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Το αξίζουμε!».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα