Λιθουανία - Πουέρτο Ρίκο 93-80: Κυρίαρχος Βαλαντσιούνας, άστοχος ο Κουζμίνσκας

Δημήτρης Οικονόμου
Λιθουανία - Πουέρτο Ρίκο 93-80: Κυρίαρχος Βαλαντσιούνας, άστοχος ο Κουζμίνσκας

bet365

Εύκολη αποδείχθηκε η ημέρα για τη Λιθουανία, που επικράτησε με 93-80 του Πουέρτο Ρίκο χάρη στον εξαιρετικό Γιόνας Βαλάντσιούνας.

Έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Λιθουανία επικράτησε του Πουέρτο Ρίκο με 93-80, σε φιλικό που διεξήχθη μεταξύ των δύο ομάδων στην Ταιβάν.

Ο Βαλαντσιούνας κυριάρχησε για άλλη μια φορά στις δύο ρακέτες, ολοκληρώνοντας με double-double την αναμέτρηση. Ο σταρ των Λιθουανών μέτρησε 20 πόντους με 6/8 δίποντα, 11 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 4 επιθετικά και από ένα σε μπλοκ, ασίστ, κλεψίματα. Από κοντά του στο σκοράρισμα ο Γιοκουμπάιτις με 14 πόντους, ενώ ο Κουζμίνσκας της ΑΕΚ είχε μία κακή βραδιά όσον αφορά τα σουτ, με 1/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, στους 8 πόντους που πέτυχε, μαζί με 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Για το Πουέρτο Ρίκο ο Τζόρνταν Χάουαρντ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ με 18, ενώ ακολούθησε ο Τρέμοντ Γουέιτερς με 12. Η Λιθουανία, που είναι μια από τις πιθανές αντιπάλους της Ελλάδας στη δεύτερη φάση του MundoBasket, θα δώσει το τελευταίο της φιλικό απέναντι στη Λετονία στις 22/08.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 51-40, 68-60, 93-80

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα