Γιόκιτς: Δεν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Γιόκιτς: Δεν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Γιώργος Κούβαρης
Γιόκιτς

bet365

Όπως ανέφεραν οι Σέρβοι, ο Νίκολα Γιόκιτς θα απουσιάσει τελικά από το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μανίλα!

Λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ της «Mozzart Sport» για σίγουρη απουσία του Νίκολα Κάλινιτς και εξαιρετικά αμφίβολους τους Γιόκιτς και Μίτσιτς, ήρθαν τα... δυσάρεστα νέα για τους Σέρβους.

Με νέο δημοσίευμα η «Mozzart Sport» ανέφερε ότι ο Νίκολα Γιόκιτς θα χάσει οριστικά το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο επιβεβαιώνοντας την φημολογία που είχε ξεσπάσει για πιθανή απουσία του από τα παρκέ της Μανίλα.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται ότι τόσο ο Σβέτισλαβ Πέσιτς όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη αλλά δεν τα κατάφεραν. Ίδιο ήταν και το αποτέλεσμα μετά τη συνομιλία που είχε μαζί του ο νέος αρχηγός των Σέρβων, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Κάτι που σημαίνει ότι η Σερβία αναμένεται να παρουσιαστεί αποδυναμωμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς τον ίδιο δρόμο αναμένεται να πάρει και ο Βάσα Μίτσιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα