Ερνάντεζ για Σκόλα: «Είπε "πανηγυρίστε 25 λεπτά και κλείστε social media"»

Gazzetta team
Ερνάντεζ για Σκόλα: «Είπε "πανηγυρίστε 25 λεπτά και κλείστε social media"»
Ο Σέρχιο Ερνάντεζ υποκλίθηκε στον Λουίς Σκόλα στην συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Αργεντινής επί της Γαλλίας

Στον Σκόλα στάθηκε ο προπονητής της Αργεντινής στη συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας την προσήλωση του παίκτη του.

«Έπρεπε να το πάμε στον ρυθμό μας για να νικήσουμε, αφού παίζουν διαφορετικά. Παίζουν σετ επιθέσεις. Τους φέραμε στο παιχνίδι μας. Δεν έχω ξαναδεί καλύτερη άμυνα. Αναφέρομαι στους παίκτες όχι σε μένα. Πως τα καταφέραμε κόντρα στην Γαλλία; Έχουμε κορυφαίους παίκτες στην άμυνα όπως ο Καμπάτσο και ο Σκόλα. Απίθανος ο Σκόλα και ο Καμπάτσο δουλεύει πάρα πολύ.

Aπό την πρώτη μέρα μέχρι και το ματς σήμερα ο Σκόλα είναι ο ίδιος. Δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ο Σκόλα είπε να πανηγυρίζουμε για 25 λεπτα και μετά πρέπει να κλείνουμε τα social media. Πριν το τουρνουά είχε προπονητή. Έχουμε ένα ματς για να γράψουμε ιστορία. Προτιμώ πάντα να μιλάω για τους παίκτες μου. Μιλάμε για την κορυφαία ομάδα που έχω προπονήσει. Είμαστε φοβεροί σε άμυνα και επίθεση. Σκοράρουμε και 20 πόντου στον αιφνιδιασμό. Κόντρα στην Ισπανία παίξαμε αρκετές φορές. Τη σεβόμαστε και μας σέβονται. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός και για τον Σκαριόλο που είναι κορυφαίος προπονητής και φίλος μου», ήταν τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.