Μαριάνοβιτς στο gazzetta.gr: «Ο Αντετοκούνμπο είναι… τέρας»!

Μαριάνοβιτς στο gazzetta.gr: «Ο Αντετοκούνμπο είναι… τέρας»!
Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μίλησε στο gazzetta.gr και έβαλε στην εξίσωση τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και την κλοτσοπατινάδα με τον Κιάνου Ριβς στο John Wick 3, εξήγησε τον λόγο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κυριαρχεί στο ΝΒΑ και υπενθύμισε την Ιντιανάπολις.

«Αναλογιστείτε τις ρίζες σας, δεν γεννηθήκατε για να ζείτε σαν κτήνη, αλλά για να ακολουθήσετε την αρετή και τη φήμη». Εδώ ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς απαγγέλλει… Δάντη ως δολοφόνος Ernest στο John Wick 3 πριν αρχίσει την κλοτσοπατινάδα με τον Κιάνου Ριβς στην πρώτη του απόπειρα ως ηθοποιός.

Ο Σέρβος σέντερ των Ντάλας Μάβερικς έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτεβιτς για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας μαζί με τους έτερους NBAers Νίκολα Γιόκιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Νέμανια Μπιέλιτσα, δίνοντας στους συμπατριώτες του αφορμή να χαμογελούν και να κάνουν λόγο για χρυσό μετάλλιο!

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ του τουρνουά «Ακρόπολις», ο Μαριάνοβιτς μίλησε στο gazzetta.gr για τις απουσίες των NBAers, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το κινηματογραφικό ντεμπούτο του, υπενθυμίζοντας την Ιντιανάπολις και την τρομερή ομάδα των Γιουγκοσλάβων που ξέρανε τους Αμερικανούς.

Τελικά τι είναι πιο δύσκολο, να παίζεις στο John Wick ή να σε κοουτσάρει ο Τζόρζεβιτς;
«Απολαμβάνω και τους δυο ρόλους μου! Στο John Wick έπρεπε να κλοτσήσω τον Κιάνου Ριβς στα μούτρα, ευτυχώς εδώ δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο. Ή μάλλον, δεν έχει χρειαστεί ακόμα να το κάνω (γέλια). Τα πράγματα πάντως είναι πιο... ήσυχα με τον κόουτς. Η εμπειρία μου στην ταινία ήταν όπως στις προπονήσεις μετά από καιρό, όταν το κορμί δεν είναι έτοιμο και ζορίζεται όμως στην πορεία νιώθεις άνετα. Αγάπησα το John Wick, ήταν μια εκπληκτική εμπειρία που θα έχω να θυμάμαι. Στο τέλος της ημέρας, είχε πλάκα».

Οι συμπατριώτες σου μιλάνε για χρυσό μετάλλιο. Ότι η Σερβία μπορεί να κοντράρει την Team USA... Πως αντιλαμβάνεσαι αυτή την κουβέντα;
«Για να είναι ειλικρινής έχουμε τρομερή ομάδα όμως υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες στο τουρνουά. Μέχρι στιγμής έχουμε μαζί μας τους καλύτερους παίκτες της χώρας. ΟΚ, είχαμε κάποια θέματα, όμως το 90% των καλύτερων παικτών της Σερβίας συμμετέχει αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δυστυχώς υπάρχουν μόνο 12 θέσεις, θα θέλαμε 20 για να παίξουν όλοι! Έχουμε πολλούς λόγους να… πεθάνουμε στο γήπεδο για το χρυσό μετάλλιο, να παίξουμε για τη χώρα και τη φανέλα μας».

Πως έμαθες τα νέα για τον Κούζμιτς και το τροχαίο που παρ' ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή;
«Ήταν ένα τεράστιο σοκ, κάτι πολύ στενάχωρο. Αμέσως σκέφτηκα "τι διάολο έγινε εδώ"; "Γιατί στον Κούζμιτς";¨Όλοι στην εθνική ομάδα μιλούσαν γι' αυτό, δυστυχώς δεν μπορούσα να τον πάρω τηλέφωνο τις πρώτες μέρες γιατί ήταν σε κώμα. Τώρα είναι καλά και το ζητούμενο είναι να βγει πιο δυνατός από αυτή τη διαδικασία. Ο Θεός τον βοήθησε... Ευτυχώς το πρόσωπο του δεν δείχνει πια ότι είχε ατύχημα (γέλια)! Πάντα κάνουμε πλάκα ο ένας στον άλλον».

Πως αντιλαμβάνεσαι την τάση των Αμερικανών να αρνούνται την εθνική ομάδας, μιας και τους ζεις όλη τη χρονιά στο ΝΒΑ;
«Δεν μπορώ να πω. Σίγουρα έχουν τους λόγους τους και δεν έρχονται... Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο».

Απέναντι σας θα βρείτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα της Κυριακής. Τι είναι αυτό που τον κάνει κυρίαρχο παίκτη;
«Είναι δυνατός, είναι αθλητικός, με μια λέξη είναι τέρας! Κάνει το παιχνίδι να φαίνεται τόσο εύκολο κι απλό! Ο Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους πιο αθλητικούς παίκτες στον κόσμο».

Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου... Θα κερδίσει η Σερβία τις ΗΠΑ;
«Θα το δούμε».

Ξέρεις ότι η Ελλάδα είναι η τελευταία ομάδα που έχει νικήσει την Team USA σε Παγκόσμιο Κύπελλο;
«Ναι, αλλά το κάναμε κι εμείς στην Ιντιανάπολις»!