Σίμονς: Επιβεβαίωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο (pic)

Σίμονς: Επιβεβαίωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο (pic)

Σίμονς: Επιβεβαίωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο (pic)

Ο Μπεν Σίμονς δήλωσε επίσημα την απουσία του από την εθνική Αυστραλίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο κι ανανέωσε το ραντεβού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Ο παίκτης των Σίξερς, που ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια, έβαλε μια επιστολή στο twitter, με την οποία ανακοινώνει με βαριά καρδιά πως δεν θα ενισχύσει την Αυστραλία στο Παγκόσμιο της Κίνας.

«Γεια σας παιδιά,

Πρώτον και πιο σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μού έστειλαν για να με συγχαρούν για την ανανέωση με τους Σίξερς. Η Φιλαντέλφεια σημαίνει πολλά για μένα κι είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν.

Θέλω να σας ενημερώσω πως αφού συμβουλεύτηκα τους εκπροσώπους μου, πήρα την πιο δύσκολη απόφαση να μην παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας αυτό το καλοκαίρι.

Θα πάω στο σπίτι μου στην Αυστραλία για να κάνω τα καμπς μου, όπως και θα προπονηιώ, και θα παίξω με την εθνική στα Exhibition Games. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το ταλέντο που έχουμε στους "Boomers", ειδικά φτάνοντας στο 2020, που θα έχω την μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσω την χώρα μου στη μεγαλύτερη αθλητική σκηνή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τελικώς, αποφασίσαμε πως ήταν καλύτερο να περάσω το χρόνο μου τον Σεπτέμβριο στη Φιλαντέλφεια και να εξοικειωθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να προετοιμαστώ για τη σεζόν στο ΝΒΑ.

Εκτιμώ την ομοσπονδία της Αυστραλίας για την στήριξη και την κατανόηση. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου στην εθνική τις επόμενες εβδομάδες και να δουλέψουμε για τον τελικό ομαδικό στόχο, ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς.

Μπεν Σίμονς».