Χάκετ: «Έχουμε το ταλέντο, την ωριμότητα και την εμπειρία για να πάμε καλά στο Παγκόσμιο»

Gazzetta team
Χάκετ: «Έχουμε το ταλέντο, την ωριμότητα και την εμπειρία για να πάμε καλά στο Παγκόσμιο»
Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε για την παρουσία της εθνικής Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και μεταξύ άλλων υπενθύμισε ότι διακυβεύονται επίσης και θέσεις στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρεθεί στα παρκέ της Κίνας και θα αντιμετωπίσει με την εθνική ομάδα της Ιταλίας την Αγκόλα, τις Φιλιππίνες και την Σερβία.

Μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport» στάθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είπε μεταξύ άλλων ότι «επόμενος στόχος μου είναι να έχω ένα υπέροχο καλοκαίρι με την εθνική ομάδα. Έχουμε το ταλέντο, την ωριμότητα και την εμπειρία για να τα πάμε καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να δουλέψουμε με ταπεινότητα, χωρίς να δίνουμε υποσχέσεις. Άλλωστε στο Παγκόσμιο δεν θα είναι μόνο τα μετάλλια αλλά και η πρόκριση στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων» ενώ αποθέωσε και τον προπονητή της εθνικής Ιταλίας: «Ο κόουτς Σακέτι είναι πολύ καλός προπονητής και μας αφήνει να διασκεδάζουμε στο παρκέ».

Ο Χάκετ είχε 6 πόντους, 3 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Eurobasket του 2017 ενώ η εθνική Ιταλίας έχει να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο από το 2004 και το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.