Γαλλία - ΗΠΑ 82 - 93: Ακόμα μια σερί νίκη και η ιστορία συνεχίζεται

Αντωνία Σπανού
Γαλλία - ΗΠΑ 82 - 93: Ακόμα μια σερί νίκη και η ιστορία συνεχίζεται

bet365

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ πήρε ακόμα μια νίκη για το εντυπωσιακό σερί της, κερδίζοντας την Γαλλία με 93-82.

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν λίγο παραπάνω, αλλά η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ συνεχίζει να γράφει ιστορία. Οι Αμερικανίδες νίκησαν τις Γαλλίδες με 93-82, έκαναν το απόλυτο στον όμιλο και βρίσκονται πλέον στην επόμενη φάση.

Το σερί τους είναι πλέον 52- 0 και είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ, αλλά δεν πήγαν όλα τέλεια για την ομάδα τους. Η μεγάλη σταρ, Ντιάνα Ταουράσι αποχώρησε δύο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, με τραυματισμό στον δεξί καρπό, έδειξε να πονάει, αλλά τελικά επέστρεψε.

Η Γαλλία εκμεταλλεύτηκε την απουσία της και έτρεξε σερί 16-4, κρατώντας ένα μικρό προβάδισμα. Οι ΗΠΑ κατάφεραν και πέρασαν και πάλι μπροστά 2:15'' πριν το τέλος του ημιχρόνου, με την Στιούαρντ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με 14 πόντους, τους οποίους πέτυχε όλους στην δεύτερη περίοδο.

Η «μάχη» των δύο ομάδων ήταν σκληρή μέχρι το τέλος, με τις Αμερικανίδες να τρέχουν σερί 12-2, το οποίο τρόμαξε τις αντιπάλους τους, που χρειάζονταν η ήττα να παραμείνει κάτω από τους 14 πόντους, για να μην αποκλειστούν. Τελικά τα κατάφεραν και οι δύο ομάδες είναι στην επόμενη φάση.

Καλύτερη του παρκέ για τις Γαλλίδες ήταν η Γκρούντα, με 12 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ για τις Αμερικανίδες η Ουίλσον είχε 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 22-31, 23-21, 15-22

f

u

j

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ (W) Τελευταία Νέα