Ήττα αποκλεισμός για το Αϊόνα του Πιτίνο: «Έχω ακόμη 6-7 χρόνια προπονητικής»! (vid)

Ήττα αποκλεισμός για το Αϊόνα του Πιτίνο: «Έχω ακόμη 6-7 χρόνια προπονητικής»! (vid)

bet365

Το Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο ηττήθηκε από την Αλαμπάμα (68-55) κα αποχαιρέτησε την March Madness. «Μπορώ να κοουτσάρω άλλα έξι με επτά χρόνια», δήλωσε.

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο παράδεισο, εκεί θέλω να είμαι». Ο Ρικ Πιτίνο είδε το φετινό θαύμα του Αϊόνα να αποκλείεται στον 1ο γύρο του τελικού τουρνουά του NCAA. Φυσιολογικός αποκλεισμός, αν αναλογιστεί πως το Νο15 (το Αϊόνα) αντιμετώπισε το Νο2, την Αλαμπάμα.

«Δεν προσπαθώ να κερδίσω προαγωγές, να κερδίσω περισσότερα χρήματα. έχω διαμορφώσει μία καλή κατάσταση στη ζωή μου. Μπορώ να κοουτσάρω για έξι με επτά χρόνια ακόμη», είπε ο 68χρονος προπονητής.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να βελτιώσω το Αϊόνα, να φτάσει σε επίπεδα που δεν έχει φτάσει ποτέ. Πολλά πράγματα είναι ενοχλητικά όταν είσαι 68 ετών, αλλά το πιο υπέροχο πράγμα που έχω στο Αϊόνα, είναι πως κανείς δεν με ενοχλεί, σκοπός μου είναι να κάνω τους παίκτες μου καλύτερους».

Όσο για το ματς; Ο Πιτίνο παραδέχτηκε πως η ομάδα του πίστευε στη νίκη. Αλλά η Αλαμπάμα δεν ήταν εύκολος αντίπαλος. Έτσι και αλλιώς, η 15η θέση του Αϊόνα ήταν η χειρότερο στο... βιογραφικό του άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού. Όπως και να έχει, η ιστορία κατέγραψε πως ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε με την πέμπτη διαφορετική ομάδα του στην τελική φάση ενός τουρνουά NCCA.

 

NCAA Τελευταία Νέα