NCAA: Χάος με Τζουάν Χάουαρντ στο ματς Μίσιγκαν-Ουισκόνσιν (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
NCAA: Χάος με Τζουάν Χάουαρντ στο ματς Μίσιγκαν-Ουισκόνσιν (vid)

bet365

Ένα τάιμ άουτ του Ουισκόνσιν, ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 16 πόντους και το ματς με το Μίσιγκαν ήθελε 15 δεύτερα για την ολοκλήρωσή του, έφερε το χάος, με τον Τζουάν Χάουαρντ να χτυπάει ένα μέλος του επιτελείου του Ουισκόνσιν.

Ο Τζουάν Χάουαρντ, δύο φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ, μπλέχτηκε σε έναν απίστευτο καυγά στο φινάλε του αγώνα ανάμεσα στο Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν. Οι τελευταίοι επικράτησαν με 77-63, ωστόσο ένα τάιμ άουτ 15 δεύτερα πριν από το τέλος και με τη διαφορά στο +15, προκάλεσε την ένταση.

Ο Χάουαρντ, προπονητής του Μίσιγκαν, πλησίασε τον ομόλογο, Γκρεγκ Γκαρντ και άρχισε να του μιλάει σε έντονο ύφος. Κάποια στιγμή ο Χάουαρντ και ενώ γύρω του υπήρχε ένας όμιλος ανθρώπων, χτύπησε με το χέρι του ένα μέλος του αντίπαλου επιτελείου, τον Τζο Κράμπεχοφτ και τότε επικράτησε χάος!

Ο Χάουαρντ τόνισε μετά το ματς ότι μίλησε στον ομόλογό του, εξηγώντας πως δεν θα ξεχάσει το τάιμ άουτ που πήρε και εκείνη τη στιγμή ο Κράμπεχοφτ φαίνεται να τον άγγιξε, ενώ τον είχε προειδοποιήσει να μην το κάνει. Και εκείνος αντέδρασε.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο Χάουαρντ (και όσοι έχουν εμπλακεί στον καυγά) κινδυνεύουν με αποκλεισμό μέχρι δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 10.000 δολαρίων.

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: twitter
 

NCAA Τελευταία Νέα