O θρυλικός Ντικ Βάιταλ δίνει μάχη με τον καρκίνο και επέστρεψε στις περιγραφές αγώνων με κλάματα (vid)

Γιώργος Κούβαρης
O θρυλικός Ντικ Βάιταλ δίνει μάχη με τον καρκίνο και επέστρεψε στις περιγραφές αγώνων με κλάματα (vid)

bet365

Ο άλλοτε προπονητής του NCAA και του ΝΒΑ και εδώ και δεκαετίες broadcaster των αγώνων του NCAA δίνει μάχη με τον καρκίνο, αλλά όταν έπιασε και πάλι μικρόφωνο για περιγραφή αγώνα, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο λόγος για τον θρυλικό Ντικ Βάιταλ, πιο γνωστός στο κολεγιακό πρωτάθλημα ως «Dickie V» ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία στο NCAA από τη θέση του σχολιαστή αγώνων! Τον περασμένο μήνα διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να το βάλει κάτω και να στερηθεί αυτό που αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Να βρίσκεται στα παρκέ του κολεγιακού πρωταθλήματος και να περιγράφει αγώνες!

Κάτι που ξεκίνησε να κάνει το 1979 και έχοντας περιγράψει αγώνες από τους... μετέπειτα σούπερ σταρ του ΝΒΑ! Λίγο πριν από το μεγάλο ντέρμπι του NCAA μεταξύ του Gonzaga με το UCLA ο Βάιταλ δεν... άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι θα περιέγραφε και πάλι έναν αγώνα του κολεγιακού: «Δεν περίμενα ότι θα κλάψω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και παράλληλα ευγνώμων για όλα τα μηνύματα που δέχομαι...»

 

NCAA Τελευταία Νέα