Παναθηναϊκός: Αντίπαλος του Πιτίνο και του Αϊόνα!

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Αντίπαλος του Πιτίνο και του Αϊόνα!

bet365

Το Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο θα βρεθεί στην Αθήνα από τις 19 έως τις 30 Αυγούστου προκειμένου να δώσει φιλικά παιχνίδια, ενώ θα αντιμετωπίσει και τον Παναθηναϊκό!

Απέναντι στην πάλαι ποτέ ομάδα του θα βρεθεί ο Αμερικανός προπονητής και πρώην ομοσπονδιακός της Εθνικής Ελλάδας!

Το πανεπιστήμιο του Αϊόνα θα ταξιδέψει στην Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια τον Παναθηναϊκό, το Λαύριο, τον Ιωνικό Νικαίας και το Περιστέρι (δύο φορές).

«Είναι μια πολύ καλή περίοδος να υπάρξει αυτός ο δεσμός με την ομάδα και η Ελλάδα αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό. Συνήθως ο ανταγωνισμός δεν είναι αυτός που θέλεις σε τέτοια ταξίδια. Θα παίξουμε απέναντι σε τέσσερις επαγγελματικές ομάδες, εκ των οποίων η μία αγωνίζεται στην EuroLeague και αποτελεί την πρώην μου ομάδα» σχολίασε ο Ρικ Πιτίνο και συνέχισε:

«Το να παίξουμε πέντε ματς σε επτά ημέρες στην Αθήνα αποτελεί μια σπουδαία εμπειρία. Μιλώντας και από πλευράς κουλτούρας δεν θα μπορούσαμε να πάμε κάπου καλύτερα από την Ελλάδα. Το ταξίδι, η εμπειρία, το ανταγωνισμός... Είναι ταξίδι ζωής για αυτά τα νεαρά παιδιά».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NCAA NEWS FEED