NBA2K21: Θα γλιτώσει ο Λίλαρντ από την... κατάρα των εξωφύλλων; (pics)

Νίκος Καρφής
NBA2K21: Θα γλιτώσει ο Λίλαρντ από την... κατάρα των εξωφύλλων; (pics)

bet365

O Nτέιμιαν Λίλαρντ έγινε εξώφυλλο στην κλασική έκδοση του ΝΒΑ2Κ21, όμως το παρελθόν δείχνει πως όποιος παίκτης καταφέρνει κάτι τέτοιο, αποχαιρετά την ομάδα του μετά από λίγους μήνες.

Ένας από τους τρόπους να ανεβάσεις και άλλο τις μετοχές στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, είναι να γίνεις εξώφυλλο στο ΝΒΑ2Κ.

Η αφρόκρεμα της λίγκας έχει παρελάσει από το διάσημο video game, όμως υπάρχει μια... κατάρα που συνοδεύει τον παίκτη που κοσμεί το εξώφυλλο.

Ο άνθρωπος του ΝΒΑ2Κ φεύγει από την ομάδα του λίγους μήνες μετά το εξώφυλλο. Λέτε να γίνει το ίδιο και για τον πιστό στους Μπλέιζερς, Ντέιμιαν Λίλαρντ που βρίσκεται φέτος στην κλασική έκδοση του ΝΒΑ2Κ21.

Πάντως o μοναδικός που έσπασε την... κατάρα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έγινε το πρόσωπο του ΝΒΑ2Κ19 και κατάφερε να παραμείνει πιστός στους Μπακς.

Πάμε να δουμε τι συμβαίνει από το ΝΒΑ2Κ14 και μετά!

NBA 2K14 – LeBron James

NBA 2K14 – LeBron James

ΝΒΑ 2Κ15 & 2Κ16 - Kevin Durant

ΝΒΑ 2Κ15 & 2Κ16 - Kevin Durant

ΝΒΑ2Κ17 - Paul George

ΝΒΑ2Κ17 - Paul George

ΝΒΑ2Κ18 - Kyrie Irving

ΝΒΑ2Κ18 - Kyrie Irving

NBA2K19 - LeBron James

NBA2K19 - LeBron James

ΝΒΑ2Κ20 - Anthony Davis

ΝΒΑ2Κ20 - Anthony Davis

Στο 2Κ14 βρέθηκε ο ΛεΜπρόν Tζέιμς ως παίκτης των Χιτ, όμως μετά από λίγο καιρό άφησε το Μαϊάμι για να εκπληρώσει την υπόσχεση του, γυρνώντας στο αγαπημένο του Κλίβελαντ. Ακόμα και εάν είσαι ο Βασιλιάς δεν μπορείς να κρυφτείς από την... κατάρα.

Δεν θα μπορούσε να τη γλιτώσει ούτε ο Κέβιν Ντουράντ. Ο KD ήταν εξώφυλο στο ΝΒΑ2Κ15 και λίγο καιρό μετά, πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει την Οκλαχόμα για τους Ουόριορς, το καλοκαίρι του 2016. Ο φοβερός σκόρερ ήταν και στο εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ16, ωστόσο αυτό δεν τον επηρέασε, αφού παρέμεινε στους Ουόριορς.

Πάμε και στον άνθρωπο που αποτέλεσε τον ηγέτη των Πέισερς, αλλά με το που μπήκε εξώφυλλο στο ΝΒΑ2Κ17, μάλλον ήξερε πως θα αποχαιρετήσει την Ιντιάνα. Και έτσι έγινε για τον Πολ Τζορτζ. Μετακόμισε στην Οκλαχόμα για να συνθέσει ένα φοβερό δίδυμο μαζί με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, που όμως δεν έφτασε ποτέ στον τίτλο.

Φτάνουμε και στην περίπτωση του Κάιρι Ίρβινγκ. Ο Uncle Drew που σήκωσε τον τίτλο του ΝΒΑ το 2016, μετά το τεράστιο τρίποντο στο Game 6 με τους Ουόριορς, μπορεί να άντεξε λιγάκι ακόμα στο Κλίβελαντ, ωστόσο κατέληξε στους Σέλτικς το 2018. Μάλιστα τότε ήθελε να απαλλαχθεί από τον ΛεΜπρόν, όμως λίγο καιρό αργότερα το είχε μετανιώσει.

O ΛεΜπρόν την έχει πάθει 2 φορές από το εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ. Δεν ήταν μόνο η μετακόμιση του από τους Καβς στους Χιτ, αλλά προστέθηκε και η μετακίνηση του από το Κλίβελαντ στους Λέικερς. Λέτε το εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ19 να έπαιξε τον ρόλο του σε αυτό; Εντάξει δεν θέλουμε να μας πείτε και προληπτικούς.
O Άντονι Ντέιβις ήταν ένας εκ των 2-3 κορυφαίων ψηλών στη λίγκα σαν παίκτης των Πέλικανς και έτσι οι άνθρωποι του παιχνιδιού τον έβαλαν στο εξώφυλλο του ΝΒΑ2Κ20. Έλα όμως που σε λίγο καιρό, άλλαξε φανέλα. Ένωσε τις δυνάμεις του με τον ΛεΜπρόν, ψάχνοντας το πρώτο του. Ο Μονόφρυδος θέλει εναγωνίως το πρωτάθλημα φέτος για να αλλάξει επίπεδο.