ΝΒΑ: 15 αιθέριες υπάρξεις στο πλευρό παικτών

ΝΒΑ: 15 αιθέριες υπάρξεις στο πλευρό παικτών

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις 15 γυναίκες που είναι - ή ήταν - στο πλευρό παικτών του ΝΒΑ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με την κυκλοφορία του «The Last Dance» θυμηθήκαμε την εποχή που ο Ντένις Ρόντμαν έβγαινε με την Κάρμεν Ηλέκτρα και με την οποία ήταν παντρεμένος για μόλις εννέα ημέρες.

Ξέρετε, όμως, ποια είναι η γυναίκα πίσω από τον Μάικλ Τζόρνταν; Ποια συντρόφευσε τον Σκότι Πίπεν για χρόνια;

Το gazzetta.gr παρουσιάζει 15 αιθέριες υπάρξεις που είτε είχαν βρεθεί δίπλα σε παίκτες της κορυφαίας λίγκας, είτε είναι ακόμα μαζί τους.

Το σίγουρο είναι ότι απασχόλησαν...

Μάικλ Τζόρνταν και Ιβέτ Πριέτο

Μάικλ Τζόρνταν και Ιβέτ Πριέτο

Σκότι Πίπεν και Λάρσα Πίπεν

Σκότι Πίπεν και Λάρσα Πίπεν

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Σαβάνα Μπρίνσον

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Σαβάνα Μπρίνσον

Ντουέιν Ουέιντ και Γκάμπριελ Γιούνιον

Ντουέιν Ουέιντ και Γκάμπριελ Γιούνιον

Στεφ Κάρι και Αγίσα Ντίσα Αλεξάντερ

Στεφ Κάρι και Αγίσα Ντίσα Αλεξάντερ

Κέβιν Λοβ και Κέιτ Μποκ

Κέβιν Λοβ και Κέιτ Μποκ

Αλ Χόρφορντ και Αμέλια Βέγκα

Αλ Χόρφορντ και Αμέλια Βέγκα

Μπράντλεϊ Μπιλ και Καμάια Άνταμς

Μπράντλεϊ Μπιλ και Καμάια Άνταμς

Τόνι Πάρκερ και Έβα Λονγκόρια

Τόνι Πάρκερ και Έβα Λονγκόρια

Τρίσταν Τόμπσον και Κλόε Καρντάσιαν

Τρίσταν Τόμπσον και Κλόε Καρντάσιαν

Ντέρεκ Φίσερ και Γκλόρια Γκόβαν

Ντέρεκ Φίσερ και Γκλόρια Γκόβαν

Μπεν Σίμονς και Κένταλ Τζένερ

Μπεν Σίμονς και Κένταλ Τζένερ

Άντονι Ντέιβις και Μάρλεν

Άντονι Ντέιβις και Μάρλεν

Τζέι Τζέι Μπαρέα και Βιβιάνα Ορτίζ

Τζέι Τζέι Μπαρέα και Βιβιάνα Ορτίζ

Καρμέλο Άντονι και Αλάνι Νικόλ Βελάσκεζ

Καρμέλο Άντονι και Αλάνι Νικόλ Βελάσκεζ
Αφού είναι στην επικαιρότητα λόγω του «The Last Dance», θα ξεκινήσουμε από τον MJ. Ο για πολλούς κορυφαίος όλων των εποχών βρήκε από το 2011 το λιμάνι του στο μοντέλο από την Κούβα. Τον Απρίλιο του 2013 παντρεύτηκαν και τον Φεβρουάριο του 2014 καλωσόρισαν στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους. Ο Τζόρνταν έχει ακόμα δύο γιους, τον Τζέφρι και τον Μάρκους, και μία κόρη, την Τζάσμιν, από τον πρώτο του γάμο με την Χουανίτα Βανόι.
Πάμε και στο... δίδυμο του MJ. Ο πάλαι ποτέ φόργουορντ των Μπουλς παντρεύτηκε με την Λάρσα Γιουνάν το 1997 και ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2018. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον Σκότι Τζούνιορ, τον Πρέστον, τον Τζάστιν και την Σοφία. Παρά το χωρισμό τους, η 45χρονη τηλεπερσόνα κράτησε το επώνυμό του. Το 2017 έγινε επανασύνδεση, αλλά οι απιστίες του καθενός, τους έφεραν πάλι στα «μαχαίρια».
Η ιστορία αγάπης του «Βασιλιά» και της 33χρονης αρχίζει από τα χρόνια του Λυκείου ακόμα. Μάλιστα, η ίδια είχε αρνηθεί να τού δώσει τον αριθμό της, αλλά πήρε τον δικό του. Ο ΛεΜπρόν της έκανε πρόταση γάμου την Πρωτοχρονιά του 2011 και παντρεύτηκαν το 2013. Έχουν τρία παιδιά, τον Μπρόνι Τζούνιορ, τον Μπράις και την Ζούρι. Πρόσφατα, ο ΛεΜπρόν «κατηγορήθηκε» για απιστία και κανείς δεν ξέρει ακόμα την αντίδραση της Σαβάνα...
Σίγουρα ένα από τα πιο απολαυστικά ζευγάρια της showbiz των ΗΠΑ. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2008, αλλά το 2013 πέρασαν ένα διάστημα χωριστά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν το 2014. Απέκτησαν μία κόρη μέσω παρένθετης μητέρας, με τον πρώην ΝΒΑer να έχει τρία ακόμα παιδιά. Το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει ο Ουέιντ, όπως έχει παραδεχθεί, είναι να πει στην Γιούνιον ότι άφησε μια άλλη γυναίκα έγκυο (το διάστημα του χωρισμού τους). Είναι το μόνο παιδί που δεν έχει αποδεχθεί «σαν δικό της» η 47χρονη ηθοποιός.
Ακόμα μια ιστορία αγάπης που άρχισε πριν από πολλά χρόνια. Ο Κάρι και η Αγίσα γνωρίστηκαν όταν ήταν έφηβοι, μέσω μιας ομάδας νεολαίας της Εκκλησίας τους. Βγήκαν ραντεβού πολλά χρόνια αργότερα και παντρεύτηκαν τελικά το 2011. Έχουν τρία παιδιά, την Ράιλι, την Ράιαν και τον Κάνον.
Μπορεί ο παίκτης των Καβαλίερς να μοιάζει με μοντέλο - και να έχει κάνει φωτογραφήσεις για διάφορους οίκους μόδας - η σύντροφός του, πάντως, ασκεί αυτό το επάγγελμα. Η 27χρονη από τον Καναδά είναι γνωστή για τα εξώφυλλα στο «Sports Illustrated Swimsuit Issue» και είναι μαζί με τον Λοβ εδώ και περίπου πέντε χρόνια.
Ο 33χρονος παίκτης των Σίξερς παντρεύτηκε την Μις Δομινικανή Δημοκρατία και Μις Υφήλιο 2003 (η νεότερη και πρώτη δομινικανή που τα καταφέρνει) τον Δεκέμβριο του 2011, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Έχουν τρία παιδιά, τον Ίαν, την Αλία και την Άβα, που απέκτησαν τον Φεβρουάριο 2015, τον Νοέμβριο του 2006 και τον Ιούλιο του 2018, αντίστοιχα.
Η ιστορία του γκαρντ των Ουίζαρντς και της ηθοποιού και μοντέλου αρχίζει το 2015. Τον Ιανουάριο του 2020 αρραβωνιάστηκαν κι έχουν αποκτήσει δύο γιους.
Ποιος ξεχνά αυτή τη σχέση; Ο πρώην παίκτης των Σπερς γνωρίστηκε με την κατά επτά χρόνια μεγαλύτερή του ηθοποιό το 2004 και παντρεύτηκαν το 2007 στο Παρίσι, με τον Μπόρις Ντιό κουμπάρο. Το 2010, και με τις φήμες περί απιστίας του Πάρκερ, η Λονγκόρια έκανε αίτηση διαζυγίου. Μετά από καιρό, σχεδόν επιβεβαιώθηκε πως ο Γάλλος την απατούσε με την γυναίκα του πρώην συμπαίκτη του, Μπρεντ Μπάρι, Έριν. Πλέον, ο Πάρκερ είναι μαζί με την Γαλλίδα δημοσιογράφο, Αξέλ Φρανσίν, με την οποία παντρεύτηκαν το 2014 κι έχουν δύο παιδιά, τον Τζος και τον Λίαμ.
Η γόνος της γνωστής οικογενείας έχει μια... έφεση στους ΝΒΑers. Πρώτα ήταν στην επικαιρότητα για τον γάμο της με τον Λαμάρ Όντομ, έπειτα για την σύντομη σχέση της με τον Τζέιμς Χάρντεν και τώρα για τον Τρίσταν Τόμπσον. Μαζί με τον παίκτη των Καβαλίερς ήταν από το 2016 και τον Απρίλιο του 2018 απέκτησαν μία κόρη, την Τρου. Το 2019 χώρισαν, αφού ο Τόμπσον αποδείχθηκε άπιστος, καθώς πέρα από επίμαχα βίντεο που κυκλοφόρησαν, την απάτησε με την κολλητή της ετεροθαλούς αδερφής της. Τώρα προσπαθεί να την κερδίσει πίσω, αλλά εκείνη δηλώνει... βράχος.
Η Γκλόρια Γκόβαν αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» για τον Ματ Μπαρνς και τον Ντέρεκ Φίσερ. Παντρεύτηκε τον πρώτο κι έκαναν δίδυμα, αλλά η σχέση τους δεν κράτησε. Αιτία η κακοποίηση που υπέστη η Γκόβαν από τον παίκτη, με αποτέλεσμα να πάρουν διαζύγιο το 2014. Το 2016 ήταν κι επισήμως ελεύθερη κι έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη του Μπαρνς. Οι φήμες λένε πως τον απάτησε με τον Φίσερ, όσο ήταν μαζί.
Ακόμα μία από την οικογένεια Καρντάσιαν που έχει μπλέξει με NBAers. Μπεν Σίμονς και Κένταλ Τζένερ ήταν μαζί μέχρι και πρόσφατα, μετά από ένα διάστημα χωρισμού. Ωστόσο, η ίδια κυκλοφόρησε μαζί με τον Ντέβιν Μπούκερ (και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει), ενώ πριν τον Σίμονς ήταν μαζί με τον Μπλέικ Γκρίφιν!
Δεν είναι πολλά γνωστά για τους δυο τους, αφού κρατούν χαμηλό προφίλ. Ο «AD» γνώρισε την Μάρλεν στην Νέα Ορλεάνη, κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Πέλικανς. Έχουν μαζί μια κόρη, την Νάλα.
Ο παίκτης των Μάβερικς είναι μαζί με την Μις Πουέρτο Ρίκο 2011 από το 2013. Τον Μάρτιο του 2016 υποδέχθηκαν στον κόσμο την κόρη τους Παουλίνα και τον Αύγουστο του ίδιου έτους παντρεύτηκαν. Βέβαια, ο Μπαρέα φαίνεται να έχει αδυναμία στις εστεμμένες, αφού το 2011 ήταν μαζί με την Μις Υφήλιο 2006 Ζουλέικα Ριβέρα (που έπαιξε στο γνωστό «Despacito»), με την οποία έχει ένα γιο, τον Σεμπαστιάν, αλλά το 2013 χώρισαν.
Η ιστορία τους κρατάει εδώ και κάμποσα χρόνια, αφού το 2004 αρραβωνιάστηκαν. Το 2007 ο γιος τους, Κίγιαν, ήρθε στον κόσμο και το 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε. Εδώ και τρία χρόνια ζουν χωριστά, με την γνωστή ως «Λα Λα» να μένει στην Νέα Υόρκη. Το 2018 τα ξαναβρήκαν, αλλά παραμένουν on and off στη σχέση τους.