Μπάτλερ VS Μπακς: Καλά τα λόγια, αλλά στο παρκέ δεν μπορεί (pics)

Μπάτλερ VS Μπακς: Καλά τα λόγια, αλλά στο παρκέ δεν μπορεί (pics)

bet365

Ο Τζίμι Μπάτλερ πριν από την σειρά με τους Μπακς προειδοποίησε, αλλά στα 2 παιχνίδια είναι κακός και αυτό επηρεάζει τους Χιτ.

Ο Τζίμι Μπάτλερ, λίγο πριν ξεκινήσει η σειρά με τους Μπακς, έβαλε μια εντυπωσιακή ομολογουμένως φωτογραφία στα σόσιαλ μίντι, στην οποία ξεχωρίζει το γυμνασμένο του σώμα και έγραψε πως έχει... κλειδώσει για τα playoffs. Ήταν όντως εντυπωσιακή η εικόνα, αλλά κάπου εκεί σταματάει η κουβέντα, γιατί ξεκίνησαν τα παιχνίδια.

Οι Μπακς που βγήκαν 3οι στην κανονική διάρκεια, βρήκαν απέναντι τους τους Χιτ που βγήκαν 6οι και σίγουρα τους έφεραν σε μια δύσκολη θέση. Η ομάδα του Μαϊάμι δεν είναι η... αγαπημένη των «Ελαφιών» και ακόμα και αν βλέπουμε τον πρώτο γύρο, όλοι είναι σε ένταση και ετοιμότητα.

Η σειρά είναι στο 2-0, με τους Μπακς να έχουν κάνει δύο διαφορετικές νίκες. Μια πολύ δύσκολη και μια πολύ εύκολη. Κοινό χαρακτηριστικό στα δύο αυτά παιχνίδια είναι η κακή παρουσία του Τζίμι Μπάτλερ.

Σε δύο ματς έχει πολύ κακούς αριθμούς και το ίντερνετ τον... καίει. Μέχρι τώρα μετρά 13,5 πόντους κατά μέσο όρο, με 25% στα σουτ, 22,2% στο τρίποντο, 64,3% στις βολές και την χαμηλότερη επίδραση στην ομάδα έχοντας -42. Ο Μπάτλερ είναι ο απόλυτος ηγέτης των Χιτ και τόσο κακές εμφανίσεις του στοιχίζουν.

Πάντως, φέτος γενικά δεν είναι σταθερός ούτε εκείνος, ούτε η υπόλοιπη ομάδα, που πέρυσι έφτασε μέχρι τους Τελικούς. Οι Χιτ έχουν περάσει πολλά πάνω και κάτω την φετινή σεζόν, ο κορονοϊός που πέρασε ο Μπάτλερ τον επηρέασε και σίγουρα όλοι μαζί δεν έχουν την δυναμική που είχαν πέρυσι.

Παράλληλα, δεν βρίσκει και καμία βοήθεια ούτε από τον Αντεμπάγιο. Και εκείνος έχει κάνει δύο αρκετά μέτρια ματς με 9 και 16 πόντους αντίστοιχα και είναι προφανές όταν οι δύο αυτοί παίκτες είναι κακοί, όλη η ομάδα θα δυσκολεύεται. Στο πρώτο τους... κράτησε στο παιχνίδι ο Ντράγκιτς, αλλά στο δεύτερο οι Μπακς ήταν καταιγιστικοί. Πριν ξεκινήσει η σειρά που παρακολουθούμε, ο Μπάτλερ παραδέχτηκε ότι έχει προετοιμαστεί πολύ σκληρά.

Στο παρκέ όμως τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Χιτ φέτος και δεν είναι μόνο τώρα. Δυσκολεύτηκαν για να βγουν 6οι, δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι και αυτό τους φέρνει στο επίκεντρο της κριτικής. Ανέβασαν οι ίδιοι πολύ ψηλά τον πήχη και τώρα δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Το Μιλγουόκι έχει «καεί» από εκείνους και δεν υπήρχε περίπτωση να βγουν οι παίκτες του χαλαροί στο παρκέ. Αυτός ο πρώτος αντίπαλος τους έβαλε από την αρχή σε απόλυτη ετοιμότητα, έχουν πάρει ήδη 2 νίκες και μοιάζει μάλλον απίθανο να χαλαρώσουν τώρα.

Κάθε λάθος πληρώνεται στα playoffs και αυτό το ξέρουν όλοι καλά. Πολύ πιθανόν ο Μπάτλερ να συνέλθει και να κάνει καλύτερο παιχνίδι στην συνέχεια, αλλά για την ώρα δείχνει σίγουρα εκτός ρυθμού, σουτάροντας τραγικά άσχημα, με την άμυνα των «Ελαφιών» να βοηθάει σε αυτό. Πάντως, οι Χιτ τον χρειάζονται δίχως δεύτερη σκέψη. Σε αυτόν στηρίζονται, αυτός είναι ο ηγέτης τους και επειδή έχει αμφισβητηθεί ξανά στο παρελθόν, ξέρει πάρα πολύ καλά πως να απαντάει.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΒΑ: Ο Καμπάτσο κάνει... ποδιά στον ΜακΚόλουμ! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Μπορώ να κάνω 300... τσαλιμάκια, δε ήθελα να παίξω μπάσκετ» (vid)

Αντετοκούνμπο: Το έριξε στα... τσαλιμάκια στο Game 2 με τους Χιτ! (vid)

Μπακς: Ο Αρίζα σταματάει με... λαβή κατς τον Αντετοκούνμπο! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα